ΡΕΘΥΜΝΟ

Παίζουν με τα νεύρα του κόσμου

10-08-2018 11:25
Παίζουν με τα νεύρα του κόσμου

Είναι που είναι τεράστιο το πρόβλημα της έλλειψης νερού στην πόλη μας, έχουν που έχουν σπάσει τα νεύρα των πολιτών, που αντικρίζουν καθημερινά στεγνές βρύσες, έρχονται και εικόνες όπως η χθεσινή στην πλατεία της Μητρόπολης και ολοκληρώνεται το κακό!

Γιατί μπορεί να πει κανείς ότι η πλατεία πλύθηκε με βυτίο και χωρίς να επιβαρύνει την ύδρευση της πόλης και ένα σωρό άλλες δικαιολογίες, αλλά αυτό δεν αμβλύνει τις εντυπώσεις και δεν θεραπεύει τα τεντωμένα νεύρα των ρεθυμνιωτών που λένε εδώ και μέρες το νερό νεράκι.

Φαίνεται πως και στο παιχνίδι των εντυπώσεων το δημοτικό μας σύστημα έχει… στεγνώσει.

Κι όσο λείπει σε διακοπές και ο δήμαρχος, Γιώργος Μαρινάκης, που θα μπορούσε επικοινωνιακά τουλάχιστον να καλύψει το θέμα, τα πράγματα χειροτερεύουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Μπες στον οδηγό

Καταχώρησε την επιχείρησή σου ΔΩΡΕΑΝ στον Οδηγό Αγοράς

Φόρμα Καταχώρησης

GoodNet Ads

HOTSoft.gr

Σχεδιασμός, Κατασκευή & Προώθηση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων e-shop στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Thassostraveller.gr

Holiday accommodation, Apartments, Studios, Villas, Hotels & Activities in Thassos island, Greece. Explore Thassos, holidays in Thassos island.

Cozy Taxi transfers, Rethymno Crete.

Chania & Heraklion airport taxi transfers. Rethymno taxi transfers to hotels, villas, ports & airports in Crete. Taxi Excursions in Crete.

Dromolatis.gr Trekking trips for everyone 

Trekking programs, for an unforgetable experience trip in Crete.

hotCloud.gr δημιουργία ιστοσελίδων

Δημιούργησε οικονομικά μια καλαίσθητη ιστοσελίδα, συμβατή με όλες τις συσκευές. Υπηρεσία κατασκευής ιστοσελίδων, με σύγχρονο σχεδιασμό & τεχνική υποστήριξη.

Τεχνική Μηχανολογική Ρέθυμνο

Εγκατάσταση & συντήρηση κλιματιστικών Ρέθυμνο. Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, θέρμανση, λέβητες, καυστήρες, μηχανολογικές μελέτες..

Προώθηση ιστοσελίδων & eshop

Ρέθυμνο Προώθηση & Διαφήμιση ιστοσελίδων. SEO, Search Engine & Social Media Marketing. Προώθηση ξενοδοχείων, βιλών, rent a car, τουριστικών επιχειρήσεων & e-shop.

Εορτολόγιο

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ:
Σπυρίδων, Σπυρίδωνας, Σπύρος, Σπυρέτος, Σπυράκης, Σπυράκος, Σπυρούλα, Σπυρέτα, Σπυρίνα, Σπυριδούλα, Σπυρίδινα

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ : ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΒΟΥΝΩΝ