ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παρέμεινε στο θρόνο του ο Εθνικός!

23-05-2019 11:03
Παρέμεινε στο θρόνο του ο Εθνικός!

ΕΚΑΝΕ ΤΟ REPEAT ΚΑΤΑΚΤΩΝΤΑΣ ΤΟ 10ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ 8χ8, 3ος Ο PLATANOS TOURS

Διατήρησε τα κεκτημένα ο Εθνικός και για δεύτερη σερί χρονιά αναδείχθηκε νικητής στο 10ο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου Παλαιμάχων 8χ8, κερδίζοντας στον μεγάλο τελικό με 4-1 το ΤΕΕ Ρεθύμνου/Μηχανικοί, ενώ την 3η θέση κατέλαβε ο Platanos Tours επικρατώντας με 4-2 των Δικηγόρων. Με ιδανικό τρόπο, έπεσε η αυλαία του 10ου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου παλαιμάχων 8χ8, που διοργάνωσε επιτυχημένα για μία ακόμη χρονιά το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνου με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.

Μετά από τέσσερις συνολικά μήνες διάρκειας (είχε ξεκινήσει 11 Φεβρουαρίου), την περασμένη Δευτέρα ολοκληρώθηκε η εν λόγω διοργάνωση, σε μια όμορφη γιορτή που είχε στηθεί στο Δημοτικό στάδιο Ρεθύμνου (Σοχώρα). Οι τελικοί του πρωταθλήματος έγιναν σε ένα πολύ όμορφο κλίμα με ποδόσφαιρο, απονομές και «τρίτο ημίχρονο» που περιλάμβανε φαγητά, ποτά και αρκετά πειράγματα και αστεία μεταξύ των συμμετεχόντων. Το 10ο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Παλαιμάχων 8χ8 κατά ομολογία των περισσοτέρων συμμετεχόντων αθλητών και εμπλεκομένων (διαιτητών, γιατρών κ,α) ήταν ίσως το καλύτερο των προηγουμένων με τα λιγότερα προβλήματα και παραλήψεις.

Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος νικητής αναδείχθηκε ο Εθνικός κερδίζοντας με 4-1 και πάλι το ΤΕΕ Ρεθύμνου/Μηχανικοί στον μεγάλο τελικό, όπως ακριβώς είχε συμβεί και στην περυσινή διοργάνωση. Βέβαια, οι τελικοί ξεκίνησαν νωρίτερα με τον Platanos Tours να κατακτάει την 3η θέση κερδίζοντας με 4-2 τους Δικηγόρους στον μικρό τελικό που προηγήθηκε.

 

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΧΙΑΣΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ

Οι Προημιτελικοί

Δευτέρα 13 Μαΐου

Platanos Tours – ΚΤΕΛ Χανίων/Ρεθύμνου  6 – 1

ΤΕΕ Ρεθύμνου/Μηχανικοί – ΤΑΕ Ρεθύμνου            4 – 1

Ροκαμπιλάδες – Δικηγόροι     1 – 3

Εθνικός – Οικοδόμοι  6 – 1

 

Οι Ημιτελικοί

Δευτέρα 13 Μαΐου

Platanos Tours – Εθνικός       2 – 3

ΤΕΕ Ρεθύμνου/Μηχανικοί – Δικηγόροι        4 – 1

 

Οι Τελικοί

Δευτέρα 13 Μαΐου

Μικρός Τελικός

Platanos Tours – Δικηγόροι   4 – 2

Μεγάλος Τελικός

Εθνικός – ΤΕΕ Ρεθύμνου/Μηχανικοί            4 – 1

 

ΟΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΝΙΚΗΤΩΝ… ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ

Αμέσως μετά από την διεξαγωγή των τελικών ακολούθησε η τελετή των απονομών. Τόσο στο αγωνιστικό μέρος, όσο και κατά την διάρκεια των απονομών στο γήπεδο της Σοχώρας βρέθηκε εκ μέρους του Δήμου ο Εντεταλμένος Σύμβουλος στα θέματα Αθλητισμού Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Λαχνιδάκης. Παρούσα και η ΕΠΣ Ρεθύμνου, δια του προέδρου της, Τίτου Χνάρη, αλλά και του Γενικού Γραμματέα Γιώργου Δασκαλομαρκάκη. Παρόντες και οι Ρεθυμνιώτες διαιτητές, όπου τον ΣΔΠΡ εκπροσώπησε ο Νίκος Σαρής, ενώ το παρόν έδωσαν και τα μέλη της επιτροπής του πρωταθλήματος Γιώργος Μανωλακάκης, Σπύρος Σπυριδάκης, Γιάννης Παπαδομιχελάκης και Κώστας Μαραγκουδάκης.

Μια σημαντική στιγμή στην βραδιά των τελικών ήταν μετά το πέρας των αγώνων, η βράβευση του μεγαλύτερου σε ηλικία (55 ετών) συμμετέχοντα του πρωταθλήματος Κώστα Καψαλάκη που υπερασπίστηκε την εστία σαν τερματοφύλακας του Platanos Tours. Όλοι οι παρευρισκόμενοι την βραδιά των τελικών μετά το πέρας των βραβεύσεως είχαν την τύχη να γευθούν φαγητό από μπουφέ προσφορά των ομάδων και να «τσουγκρίσουν» τα ποτήρια τους ευχόμενοι και του χρόνου.

 

ΤΟ «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» ΤΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΩΝ…

Εν κατακλείδι οι διοργανωτές του 10ου πρωταθλήματος παλαιμάχων 8χ8, το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνου και η συντονιστική επιτροπή, με ανακοίνωση τους ευχαριστούν όλους αυτούς που συνέβαλλαν για την άρτια και ομαλή διεξαγωγή διοργάνωση. «Το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνου και η Συντονιστική Επιτροπή του πρωταθλήματος θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσοι συνέβαλαν για την διεξαγωγή και ολοκλήρωση του 10ου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Παλαιμάχων 8Χ8 και συγκεκριμένα: 1)Την Περιφέρεια Κρήτης για την υποστήριξη της 2)Τα σωματεία του τοπικού και τις διοικήσεις αυτών των γηπέδων που φιλοξενήθηκαν οι αγώνες (Α.Ο. Αστέρας Ρεθύμνου, ΑΟ Ρεθυμνιακός, ΑΟ Άρης Ρεθυμνιακός, ΑΟ Άρης, ΑΕ Ατσιπ-Πρινέ και ΟΦ Αρμένων) 3) Το Σύνδεσμο Διαιτητών Ν. Ρεθύμνου, 4) Τους γιατρούς της διοργάνωσης 4) Το φωτογραφείο Φώτο Έκφραση, 5) Τις ομάδες Παλαιμάχων και τους ποδοσφαιριστές τους που συμμετείχαν και 6) Τα ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους για την προβολή και υποστήριξη του πρωταθλήματος».

 

ΠΩΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΛΙΚΟ

ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

ΕΘΝΙΚΟΣ-Τ.Ε.Ε. ΡΕΘ/ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ 4-1

ΕΘΝΙΚΟΣ: Κουτρούλης Δ., Αλεξάκης Γ., Δασκαλάκης Ν., Δραμηλαράκης Μ., Κακλαμάνος Ε., Καραδάκης Α., Κλάδος Δ., Νικηφόρος Σ., Κοζανίδης Σ., Τριποδιανός Α., Κλάδος Δ., Πατράκης Γ., Ρίστα Ε.

Τ.Ε.Ε. ΡΕΘ/ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ: Τσουκαλάς Ε., Φυρογένης Κ., Ροδινός Ε., Πετρογιαννάκης Ν., Παπαγιαννάκης Ε., Αρχοντάκης Ζ., Δρουδάκης Γ., Μπαραδάκης Ε., Μαθιουδάκης Σ., Κανακάκης Α., Μανωλούδης Ι., Κασωτάκης Γ., Koroveshi J.

 

ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

PLATANOS TOURS-ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ 4-2

PLATANOS TOURS: Καψαλάκης Κ., Βουγιουκαλάκης Μ., Hebaj F., Δελήμπασης Χ., Σκερλός Λ., Τζανιδάκης Γ., Νησωτάκης Α., Σώτας Γ., Ανυφαντάκης Ν., Χόμπης Χ., Κλάδος Π., Χριστονάκης Μ.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ: Μοράκης Α., Σταρράς Σ., Τσικνάκης Ν., Παπαδάκης Χ., Γεωργαλής Φ., Κουρμούλης Γ., Παπουτσιδάκης Κ., Αργυρόπουλος Α., Πετροπουλάκος Σ., Φανουργάκης Α., Καλαϊτζάκης Α., Παπαδάκης Ι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επιτυχημένο το 3ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου του δήμου Ρεθύμνου

Επιτυχημένο το 3ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου του δήμου Ρεθύμνου

Ένα απόγεμα γεμάτο ποδοσφαιρική δράση, ασταμάτητο παιχνίδι, συνοδευόμενο από πλατιά χαμόγελα......
Την Τετάρτη η γιορτή λήξης της Ακαδημίας του Άρη Ρεθύμνου

Την Τετάρτη η γιορτή λήξης της Ακαδημίας του Άρη Ρεθύμνου

Έχουμε φτάσει στον Ιούνιο και μοιραία η ποδοσφαιρική σεζόν ολοκληρώνεται, με μία-μία τις Ακαδημίες......
Υποχρεωτικά με δίπλωμα προπονητή UEFA C’ η Β’ Κατηγορία

Υποχρεωτικά με δίπλωμα προπονητή UEFA C’ η Β’ Κατηγορία

Τα δεδομένα αλλάζουν στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και από τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο (2019-2020)......
Στα γραφεία ΕΠΣΡ τα έντυπα μεταβολών

Στα γραφεία ΕΠΣΡ τα έντυπα μεταβολών

ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΗΝ 1η ΙΟΥΛΙΟΥ
Μέχρι 25 Ιουνίου οι προτάσεις των σωματείων για την έκτακτη ΓΣ ΕΠΣΡ

Μέχρι 25 Ιουνίου οι προτάσεις των σωματείων για την έκτακτη ΓΣ ΕΠΣΡ

Την Τετάρτη 10 Ιουλίου στις 18.00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΡ......
Ο ελληνικός «κορμός» ξεκινάει και φέτος από τον Χριστοδούλου

Ο ελληνικός «κορμός» ξεκινάει και φέτος από τον Χριστοδούλου

ΓΙΑ 4η ΣΕΡΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ CRETAN KINGS, ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΜΠΕΡΙΔΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Μπες στον οδηγό

Καταχώρησε την επιχείρησή σου ΔΩΡΕΑΝ στον Οδηγό Αγοράς

Φόρμα Καταχώρησης

GoodNet Ads

HOTSoft.gr

Σχεδιασμός, Κατασκευή & Προώθηση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων e-shop στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Cozy Taxi transfers, Rethymno Crete.

Chania & Heraklion airport taxi transfers. Rethymno taxi transfers to hotels, villas, ports & airports in Crete. Taxi Excursions in Crete.

Dromolatis.gr Trekking trips for everyone 

Trekking programs, for an unforgetable experience trip in Crete.

hotCloud.gr δημιουργία ιστοσελίδων

Δημιούργησε οικονομικά μια καλαίσθητη ιστοσελίδα, συμβατή με όλες τις συσκευές. Υπηρεσία κατασκευής ιστοσελίδων, με σύγχρονο σχεδιασμό & τεχνική υποστήριξη.

Τεχνικό γραφείο Σισάκης

Οικοδομικές εργασίες, αναπαλαιώσεις & ανακαινίσεις κτιρίων στο Ρέθυμνο. Διαμαντοκοπές, Κοπή & Διάτρητη μπετόν, Κατεδαφίσεις, Gunite ενισχύσεις & επισκευές κτιρίων στο Ρέθυμνο, Πέτρινες κατασκευές, Μπετά, κτισίματα & σοβάδες.

Τεχνική Μηχανολογική Ρέθυμνο

Εγκατάσταση & συντήρηση κλιματιστικών Ρέθυμνο. Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, θέρμανση, λέβητες, καυστήρες, μηχανολογικές μελέτες..

Προώθηση ιστοσελίδων & eshop

Ρέθυμνο Προώθηση & Διαφήμιση ιστοσελίδων. SEO, Search Engine & Social Media Marketing. Προώθηση ξενοδοχείων, βιλών, rent a car, τουριστικών επιχειρήσεων & e-shop.

Εορτολόγιο

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ:
Αυγουστίνος, Αύγουστος, Αυγουστής Αυγούστα, Αυγουστία, Αυγουστίνα Ιερώνυμος, Γερώνυμος, Ιερονύμη Λιβύη, Λίβιος, Λίβας Μόνικα, Μόνα Ορτίσιος, Ορτίσης, Ορτίσια, Ορτανσία

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ : ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ