ΡΕΘΥΜΝΟ

Παρουσιάστηκε το πρόγραμμα και οι υποψήφιοι του συνδυασμού «Αλλαγή στον Μυλοπόταμο»

22-04-2019 21:42
Παρουσιάστηκε το πρόγραμμα και οι υποψήφιοι του συνδυασμού «Αλλαγή στον Μυλοπόταμο»

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗ

Την παρουσίαση του προγράμματος του και των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού του «Αλλαγή στον Μυλοπόταμο» έκανε την Κυριακή στο Πέραμα ο Υποψήφιος Δήμαρχος Μυλοποτάμου Γιώργος Παπακωνσταντής. Στην παρουσίαση παρέστησαν ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός. Παρόν επίσης ήταν ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Θοδωρής Δουλουμπέκης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Μανώλης Χνάρης, Νίκος Κακογιαννάκης και Δημήτρης Βαονάκης, που θα είναι και υποψήφιος βουλευτής με το ΚΙΝ.ΑΛ., καθώς και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι κ.κ. Αυγενάκης, Πολιουδάκη και Μαθιουδάκη.

Ο Γιώργος Παπακωνσταντής παρουσίασε τους βασικούς άξονες του προγράμματός του, εστιάζοντας στην αναβάθμιση του συνόλου των διοικητικών υπηρεσιών του δήμου, στη διαφάνεια, στην αναβάθμιση των υποδομών, ενώ έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στα θέματα παιδείας, στον πολιτισμό και στον τουρισμό, παρουσιάζοντας συνολικές προτάσεις για τα τρία αυτά θέματα τα οποία θεώρησε αλληλοσυνδεόμενα.

Ασκώντας κριτική στην υπάρχουσα κατάσταση, παρουσίασε «διαπιστώσεις του επιχειρησιακού σχεδίου του δήμου με τα προβλήματα που αναφέρονται σ’ αυτό και τόνισε ιδιαίτερα ότι ο Μυλοπόταμος σήμερα χαρακτηρίζεται από έλλειψη στόχων και οράματος, εσωστρέφεια, μιζέρια και ανεπάρκειες, ρουσφετολογία και μικροεξυπηρετήσεις, στασιμότητα και σπατάλη πόρων σε έργα «εργολαβοκεντρικά». Ανάφερε χαρακτηριστικά ότι «πρόκειται για  ένα παρωχημένο μοντέλο που έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του».

Ακολούθως παρουσίασε τις προτάσεις του σε 5 άξονες-αλλαγές, στα θέματα Διοίκησης του δήμου, δίνοντας έμφαση στην αποτελεσματικότητα και τη διαφάνεια,  στην αναβάθμιση των υποδομών, στην παιδεία  στον πολιτισμό και στον τουρισμό, στην αγροτοκτηνοτροφία και στο Περιβάλλον, υποσχόμενος συγκεκριμένες δράσεις, όπως η καθιέρωση ανοικτών μέσα από το ίντερνετ, συνεδριάσεων του δημοτικού Συμβουλίου, ακρόαση δημοτών και απολογισμό έργου από τη δημοτική αρχή, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην αναγκαιότητα επεμβάσεων μόνιμου χαρακτήρα στην αγροτική οδοποιία, αλλά και την καθιέρωση ανοικτού «ιστορικού» σε κάθε έργο υποδομής  ώστε να έχουν πλήρη ενημέρωση οι δημότες.  Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα παιδείας πολιτισμού και κοινωνικής πολιτικής και χαρακτήρισε βασική άμεση αναγκαιότητα την αναβάθμιση του συστήματος αποκομιδής σκουπιδιών και γενικά την καθαριότητα του δήμου. Η παρουσίαση του προγράμματος έγινε μάλιστα με μορφή power point.

Ακολούθως ο Γιώργος Παπακωνσταντής παρουσίασε 32 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, ενώ τόνισε ότι ο συνδυασμός του θα εξαντλήσει τον ανώτατο επιτρεπόμενο αριθμό τονίζοντας μάλιστα ότι ως ανεξάρτητος, ο συνδυασμός του είναι ανοικτός σε κάθε δημότη που θα θέλει να συμμετάσχει.

 

Αναλυτικά οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι:

 

ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

ΒΟΛΤΥΡΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

ΒΟΥΚΑΛΗΣ ΣΗΦΗΣ

ΓΕΡΑΡΧΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΓΕΡΩΝΥΜΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΙΩΑΝΟΥ-ΔΑΦΕΡΜΟΥ  ΣΤΕΛΛΑ

ΚΛΑΔΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

ΚΟΥΤΑΝΤΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΚΥΡΙΜΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΛΑΣΙΘΙΩΤΑΚΗ-ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΜΑΚΡΥΔΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

ΜΑΡΑΒΕΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΜΑΡΑΘΙΑΝΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

ΜΑΥΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΥΚΤΑΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ-CRETUS ELENA

ΠΑΠΑΔΑΚΗ-ΚΑΤΣΑΜΑ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗ-ΣΤΑΓΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ

ΠΑΡΑΣΥΡΗ ΜΑΡΩ

ΡΟΥΣΣΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΣΚΑΡΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ

ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ ΕΛΙΝΑ

ΣΥΝΟΛΑΚΗ-ΣΚΛΑΒΟΥΝΑΚΗ ΑΘΗΝΑ

ΦΕΤΟΚΑΚΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ

ΧΩΝΙΑΝΑΚΗ ΕΛΕΝΗ

ΨΑΡΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΨΩΜΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

 

 

Γνώμες

Δέσποινα Μαυράκη - Μαύρου
Πολιτισμική ταυτότητα… επενδύουμε σ’ αυτήν;
Μαριάννα Καμπουρούδη
Γιατί πατάνε τα όνειρά μας;
Μανόλης Πενθερουδάκης, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός
Θοδωρής Δουλουμπέκης, υποψήφιος ευρωβουλευτής – ακούστε τη φωνή της νέας γενιάς

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Μπες στον οδηγό

Καταχώρησε την επιχείρησή σου ΔΩΡΕΑΝ στον Οδηγό Αγοράς

Φόρμα Καταχώρησης

GoodNet Ads

HOTSoft.gr

Σχεδιασμός, Κατασκευή & Προώθηση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων e-shop στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Cozy Taxi transfers, Rethymno Crete.

Chania & Heraklion airport taxi transfers. Rethymno taxi transfers to hotels, villas, ports & airports in Crete. Taxi Excursions in Crete.

Dromolatis.gr Trekking trips for everyone 

Trekking programs, for an unforgetable experience trip in Crete.

hotCloud.gr δημιουργία ιστοσελίδων

Δημιούργησε οικονομικά μια καλαίσθητη ιστοσελίδα, συμβατή με όλες τις συσκευές. Υπηρεσία κατασκευής ιστοσελίδων, με σύγχρονο σχεδιασμό & τεχνική υποστήριξη.

Τεχνικό γραφείο Σισάκης

Οικοδομικές εργασίες, αναπαλαιώσεις & ανακαινίσεις κτιρίων στο Ρέθυμνο. Διαμαντοκοπές, Κοπή & Διάτρητη μπετόν, Κατεδαφίσεις, Gunite ενισχύσεις & επισκευές κτιρίων στο Ρέθυμνο, Πέτρινες κατασκευές, Μπετά, κτισίματα & σοβάδες.

Τεχνική Μηχανολογική Ρέθυμνο

Εγκατάσταση & συντήρηση κλιματιστικών Ρέθυμνο. Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, θέρμανση, λέβητες, καυστήρες, μηχανολογικές μελέτες..

Προώθηση ιστοσελίδων & eshop

Ρέθυμνο Προώθηση & Διαφήμιση ιστοσελίδων. SEO, Search Engine & Social Media Marketing. Προώθηση ξενοδοχείων, βιλών, rent a car, τουριστικών επιχειρήσεων & e-shop.

Εορτολόγιο

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ:
Φωτεινή, Φώτω, Φώφη, Φωτούλα, Φαίη Μαρκιανή, Μαρκιάνα Παλλαδία, Παλαδία, Παλλάδα, Παλάδα