ΡΕΘΥΜΝΟ

Περιοδείες υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων Ρεθύμνου

09-05-2019 23:44
Περιοδείες υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων Ρεθύμνου

Μια σειρά περιοδειών σε όλη την περιφερειακή ενότητα Ρεθύμνου έχουν προγραμματίσει οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης «Κρήτη η Ζωή μας» στο Ρέθυμνο.

Με τον τρόπο αυτό από κοινού οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της περιφερειακής ενότητας Ρεθύμνου θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν, να καταγράψουν και να ενημερωθούν για τα προβλήματα που απασχολούν τους δήμους αλλά και τους πολίτες του νομού.

Πρώτος σταθμός των περιοδειών των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων του συνδυασμού «Κρήτη η Ζωή μας», θα είναι τα Ανώγεια το Σάββατο 11 Μαΐου. Η αναχώρηση θα γίνει από το την Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου στο Ρέθυμνο στις 11.00 το πρωί. Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν με τους κατοίκους των Ανωγείων στη βόλτα που θα κάνουν στο χωριό από τις 12.00 μέχρι και τις 14.00.

Αμέσως μετά θα γίνει μία συνάντηση με τη δημοτική αρχή καθώς και με υποψήφιους δημάρχους και δημοτικούς συμβούλους αλλά και κατοίκους στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου.

Στις 18.00 θα επισκεφτούν τα γραφεία του ΑΚΟΜΜ Ψηλορείτης για να ενημερωθούν για τις δράσεις και τα προγράμματα που υλοποιεί ο αναπτυξιακός οργανισμός ενώ στις 20.00 θα παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις για τα φετινά Υακίνθεια.

Την Δευτέρα 13 Μαΐου οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης «Κρήτη η Ζωή μας» θα επισκεφτούν τον δήμο Μυλοποτάμου. Η αναχώρηση έχει προγραμματιστεί για τις 17.00 το απόγευμα από την πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου στο Ρέθυμνο. Οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι θα συναντηθούν με τη δημοτική αρχή αλλά και με υποψηφίους δημάρχους και υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους στο Πέραμα στο δημαρχείο στις 17.30.  Θα ακολουθήσει βόλτα των υποψηφίων στο Πέραμα.

Την Τρίτη 14 Μαΐου σειρά έχει ο δήμος Αμαρίου. Στην έδρα του δήμου στην Αγία Φωτεινή στις 19.00 οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι θα συναντηθούν με τη δημοτική αρχή και πολίτες ενώ θα γίνουν και επισκέψεις σε δημοτικές ενότητες.

Την επόμενη μέρα Πέμπτη 16 Μαΐου στις 18.00 το απόγευμα οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι θα αναχωρήσουν από το Ρέθυμνο από την πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου με προορισμό την Επισκοπή στις 18.30. Εκεί θα έχουν επαφές με κατοίκους αλλά και φορείς της δημοτικής ενότητας.

Οι οργανωμένες περιοδείες των υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων του συνδυασμού «Κρήτη η Ζωή μας» θα ολοκληρωθούν στις 22 Μαΐου με επίσκεψη στο δήμο Αγίου Βασιλείου. Η συνάντηση με τη δημοτική αρχή αλλά και με κατοίκους και φορείς της περιοχής είναι προγραμματισμένη για τις 18.30 το απόγευμα στο δημαρχείο στο Σπήλι.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είχαν κάνει τις κλοπές...επαγγελμα

Είχαν κάνει τις κλοπές...επαγγελμα

Σύλληψη δυο ατόμων 18 και 26 ετών στο Ρέθυμνο
Ορειβατικός Σύλλογος Ρεθύμνου: Η φύση «οδηγός» για την προαγωγή της υγείας και προστασίας του περιβάλλοντος

Ορειβατικός Σύλλογος Ρεθύμνου: Η φύση «οδηγός» για την προαγωγή της υγείας και προστασίας του περιβάλλοντος

ΠΛΗΘΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΑ ΥΓΙΗ ΠΡΟΤΥΠΑ
Γνωστοί καλλιτέχνες τραγουδούν και ενώνουν την κοινωνία για καλό σκοπό!

Γνωστοί καλλιτέχνες τραγουδούν και ενώνουν την κοινωνία για καλό σκοπό!

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ
Από τη Δευτέρα θα απομακρύνονται τα υλικά εκσκαφής στην Αγία Ειρήνη

Από τη Δευτέρα θα απομακρύνονται τα υλικά εκσκαφής στην Αγία Ειρήνη

Άμεση ήταν η απάντηση από την Π.Ε. Ρεθύμνου για το έργο στην Αγία Ειρήνη, για το οποίο υπάρχουν διαμαρτυρίες από κατοίκους ότι εκτελείται με αργούς ρυθμούς....
Ηλεκτροκίνητα πατίνια: ανησυχία και προβληματισμός για τη νέα μόδα

Ηλεκτροκίνητα πατίνια: ανησυχία και προβληματισμός για τη νέα μόδα

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥΣ
Βραβεύτηκαν οι αστυνομικοί του Ρεθύμνου που έσωσαν πολίτες από τις πλημμύρες

Βραβεύτηκαν οι αστυνομικοί του Ρεθύμνου που έσωσαν πολίτες από τις πλημμύρες

Τους αστυνομικούς που με αυτοθυσία και αυταπάρνηση έσωσαν πολίτες από τις καταστροφικές πλημμύρες του περασμένου Φεβρουαρίου στην Κρήτη, βράβευσε χθες ο Γενικός...

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Μπες στον οδηγό

Καταχώρησε την επιχείρησή σου ΔΩΡΕΑΝ στον Οδηγό Αγοράς

Φόρμα Καταχώρησης

GoodNet Ads

HOTSoft.gr κατασκευή ιστοσελίδων

Σχεδιασμός, Κατασκευή & Προώθηση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων e-shop στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Cozy Taxi transfers, Rethymno Crete.

Chania & Heraklion airport taxi transfers. Rethymno taxi transfers to hotels, villas, ports & airports in Crete. Taxi Excursions in Crete.

Dromolatis.gr Trekking trips for everyone 

Trekking programs, for an unforgetable experience trip in Crete.

hotCloud.gr δημιουργία ιστοσελίδων

Δημιούργησε οικονομικά μια καλαίσθητη ιστοσελίδα, συμβατή με όλες τις συσκευές. Υπηρεσία κατασκευής ιστοσελίδων, με σύγχρονο σχεδιασμό & τεχνική υποστήριξη.

Eurocars.gr Rent a Car in Rethymno

Rent a car in Rethymno, Crete. Rent a car Chania airport, Heraklion airport car hire. Crete, Economy Car rental service Rethymno.

Τεχνικό γραφείο Σισάκης

Οικοδομικές εργασίες Ρέθυμνο, αναπαλαιώσεις κτιρίων. Διαμαντοκοπές, Κοπή & Διάτρηση μπετόν, Κατεδαφίσεις, Gunite ενισχύσεις κτιρίων Ρέθυμνο, Πέτρινες κατασκευές, Μπετά, κτισίματα, σοβάδες.

Τεχνική Μηχανολογική Ρέθυμνο

Εγκατάσταση & συντήρηση κλιματιστικών Ρέθυμνο. Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, θέρμανση, λέβητες, καυστήρες, μηχανολογικές μελέτες..

Προώθηση ιστοσελίδων & eshop

Ρέθυμνο Προώθηση & Διαφήμιση ιστοσελίδων. SEO, Search Engine & Social Media Marketing. Προώθηση ξενοδοχείων, βιλών, rent a car, τουριστικών επιχειρήσεων & e-shop.

Εορτολόγιο

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ:
Βαρθολομαίος, Μπαρθόλομιου Τιτος, Τιτης, Τιτα, Τιτη