ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πιάνουν δουλειά… στην Δόξα Πλατανέ!

25-06-2019 12:35
Πιάνουν δουλειά… στην Δόξα Πλατανέ!

ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑ-ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΑΧΠΙΝΗ ΚΑΙ 6 ΜΕΛΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ…

Σήκωσαν μανίκια και έπιασαν δουλειά στην Δόξα Πλατανέ, όπου την Παρασκευή είχαμε τον ορισμό προσωρινής διοίκησης για να τρέξει άμεσα σημαντικά θέματα για την γρήγορη επαναλειτουργία της… Στο προσφυγικό προάστιο των ανατολικών προαστίων επικρατεί ενθουσιασμός για την ανάσταση της ιστορικής Δόξας Πλατανέ και όλοι είναι αποφασισμένοι να θέσουν τις βάσεις για ένα γερό οικοδόμημα.

Πρόεδρος στην προσωρινή διοίκηση της Δόξας Πλατανέ ο πάτερ Δημήτριος Τσαχπίνης, ενώ συμπεριλαμβάνονται ακόμη παλιοί παράγοντες της ομάδας όπως οι Αντώνιος Βαρούχας, Στέλιος Παπαδάκης-Πιατάς, Γιώργος Πάγκος, Γιώργος Περήφανος, Νίκος Τσιμπούκας, Δημοσθένης Τσιμπούκας. Το κλίμα ήταν ενωτικό την περασμένη Παρασκευή στη Γενική Συνέλευση σε αίθουσα του 10ο Δημοτικού Σχολείου Τσεσμέ, όπου τα μέλη της ΑΕ Δόξας Πλατανέ όρισαν τη νέα διοίκηση, η οποία όπως προαναφέραμε θα έχει προσωρινό χαρακτήρα. Αν και ουδέν μονιμότερο του προσωρινού… Φίλοι αλλά και πολλοί παλιοί παράγοντες της ομάδας σχημάτισαν αυτή την προσωρινή διοίκηση για να τρέξει την ομάδα το αμέσως επόμενο διάστημα, ώστε να πάνε ομαλά στη Γενική Συνέλευση σε 1-2 μήνες που θα επικυρωθεί η νέα τάξη πραγμάτων.

Στην Δόξα Πλατανε τρέχουν τις διαδικασίες έχοντας 5 βασικούς άξονες στους οποίους θα κινηθούν. Από τα πρωτεύοντα ζητήματα είναι η διοργάνωση της ετήσιας χοροεσπερίδας της ομάδας, η οποία φέτος θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Ιουλίου με το συγκρότημα του Πέτρου Μαρούλη στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Τσεσμέ. Εξίσου πολύ σημαντικό ζήτημα για την ομαλή λειτουργία της ομάδας είναι η εξεύρεση του προπονητή που θα ηγηθεί του ποδοσφαιρικού τμήματος, με τον οποίο φυσικά θα κινηθούν στο μεταγραφικό παζάρι για τη στελέχωση έμψυχου δυναμικού με ποδοσφαιριστές. Επίσης η προσωρινή διοίκηση της Δόξας Πλατανέ θα προχωρήσει στις απαιτούμενες τροποποιήσεις του καταστατικού της ομάδας, την ενημέρωση του μητρώου μελών, όπως φυσικά και να προκηρύξει τις εκλογές για την ανάδειξη του Δ.Σ. με το οποίο θα πορευτεί η ομάδα. Το Δ.Σ. που θα προκύψει από τις επικείμενες αρχαιρεσίες είναι πολύ πιθανόν να έχει μικρές διαφοροποιήσεις σε σχέση με αυτό της προσωρινής διοίκησης, τα μέλη της οποίας είναι ενεργά και με διάθεση να προσφέρουν στην αγαπημένη τους ομάδα.

 

Το νέο Δ.Σ. της Δόξας Πλατανέ

Πρόεδρος: πάτερ Δημήτριος Τσαχπίνης

Α Αντιπρόεδρος: Αντώνιος Βαρούχας

Β’ Αντιπρόεδρος: Στέλιος Παπαδάκης-Πιατάς

Γεν. Γραμματέας: Γιώργος Πάγκος

Ταμίας: Γιώργος Περήφανος

Γενικός Αρχηγός: Νίκος Τσιμπούκας

Μέλη: Γιώργος Στεφανάκης, Βαγγέλης Γιατζόγλου, Δημοσθένης Τσιμπούκας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έτοιμες για την πρόκληση της Τελικής Φάσης

Έτοιμες για την πρόκληση της Τελικής Φάσης

ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΙΝΙ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΤΟΥ ΝΟΡ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΜΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο «4ος Δρόμος Λούης Τίκας»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο «4ος Δρόμος Λούης Τίκας»

Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΗΦΑΚΗΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΤΑ 10.000μ.
Παρελθόν ο Βιδάκης από το Γεράνι

Παρελθόν ο Βιδάκης από το Γεράνι

Εκτός της ομάδας του Ποσειδώνα Γερανίου θα πρέπει να λογίζεται ο Χριστόφορος Βιδάκης...
Προς παραμονή τα Λιβάδια

Προς παραμονή τα Λιβάδια

Σε μία μεγάλη έκπληξη φαίνεται πως οδεύει η ομάδα των Λιβαδίων...
Νέα ενίσχυση για τον Ψηλορείτη

Νέα ενίσχυση για τον Ψηλορείτη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗ
Ονειρική πρώτη μέρα για τους κολυμβητές του ΝΟΡ

Ονειρική πρώτη μέρα για τους κολυμβητές του ΝΟΡ

ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ 5 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΣΙΑΣΑΝ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΡΕΚΟΡ ΣΤΑ 4Χ100 ΜΙΚΤΗ ΟΜΑΔΙΚΗ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Μπες στον οδηγό

Καταχώρησε την επιχείρησή σου ΔΩΡΕΑΝ στον Οδηγό Αγοράς

Φόρμα Καταχώρησης

GoodNet Ads

HOTSoft.gr κατασκευή ιστοσελίδων

Σχεδιασμός, Κατασκευή & Προώθηση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων e-shop στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Cozy Taxi transfers, Rethymno Crete.

Chania & Heraklion airport taxi transfers. Rethymno taxi transfers to hotels, villas, ports & airports in Crete. Taxi Excursions in Crete.

Dromolatis.gr Trekking trips for everyone 

Trekking programs, for an unforgetable experience trip in Crete.

hotCloud.gr δημιουργία ιστοσελίδων

Δημιούργησε οικονομικά μια καλαίσθητη ιστοσελίδα, συμβατή με όλες τις συσκευές. Υπηρεσία κατασκευής ιστοσελίδων, με σύγχρονο σχεδιασμό & τεχνική υποστήριξη.

Eurocars.gr Rent a Car in Rethymno

Rent a car in Rethymno, Crete. Rent a car Chania airport, Heraklion airport car hire. Crete, Economy Car rental service Rethymno.

Τεχνικό γραφείο Σισάκης

Οικοδομικές εργασίες Ρέθυμνο, αναπαλαιώσεις κτιρίων. Διαμαντοκοπές, Κοπή & Διάτρηση μπετόν, Κατεδαφίσεις, Gunite ενισχύσεις κτιρίων Ρέθυμνο, Πέτρινες κατασκευές, Μπετά, κτισίματα, σοβάδες.

Τεχνική Μηχανολογική Ρέθυμνο

Εγκατάσταση & συντήρηση κλιματιστικών Ρέθυμνο. Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, θέρμανση, λέβητες, καυστήρες, μηχανολογικές μελέτες..

Προώθηση ιστοσελίδων & eshop

Ρέθυμνο Προώθηση & Διαφήμιση ιστοσελίδων. SEO, Search Engine & Social Media Marketing. Προώθηση ξενοδοχείων, βιλών, rent a car, τουριστικών επιχειρήσεων & e-shop.

Εορτολόγιο

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ:
Διός, Δίας Γαρυφαλλιά, Γαριφαλιά Μακρίνα