ΡΕΘΥΜΝΟ

Σε Αθήνα και Πελοπόννησο ο Δήμαρχος Ρεθύμνης Γιώργος Μαρινάκης

11-10-2018 13:28
Σε Αθήνα και Πελοπόννησο ο Δήμαρχος Ρεθύμνης Γιώργος Μαρινάκης

Στην Αθήνα θα βρίσκεται σήμερα Πέμπτη 11 Οκτωβρίου ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργης Χ. Μαρινάκης προκειμένου να συμμετάσχει στη συνεδρίαση της Επιτροπής «Οικονομικών των Ο.Τ.Α. της ΚΕΔΕ» με θέμα, μεταξύ άλλων, τη συζήτηση του Προσχεδίου Κρατικού Προϋπολογισμού έτους 2019.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος έχει προγραμματισμένη συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο της ΧΕΝ και αργότερα, την ίδια ημέρα, με τον Πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου κ. Γ. Πατρίκιο.

Την επόμενη μέρα, Παρασκευή, ο Δήμαρχος θα μεταβεί  στο Δήμο Πύλου - Νέστορος  της περιφέρειας Πελοποννήσου, προκειμένου να συμμετάσχει, με την ιδιότητα του Προέδρου του ΣΕΔΗΚ,  ως ομιλητής, στις εκδηλώσεις εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρα Ελιάς και Ελαιολάδου. Οι προγραμματισμένες  εκδηλώσεις θα υλοποιηθούν  από το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντακοπούλου, το Δήμο Πύλου-Νέστορος,  σε συνεργασία με το Δίκτυο Πόλεων «Βιώσιμη Πόλη»,  με το Δίκτυο Δήμων των εκλεκτών Ελληνικών Γεύσεων και με την Ομάδα παραγωγών ελαιολάδου ολοκληρωμένης διαχείρισης «Νηλέας».

Την ερχόμενη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018, ο Δήμαρχος θα μεταβεί εκ νέου  στην Αθήνα για να συνεργαστεί με τον Υπουργό  Εσωτερικών κ. Αλ. Χαρίτση για θέματα ΕΔΕΥΑ και Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ο  Δήμαρχος θα επιστρέψει στο Ρέθυμνο αργά το απόγευμα της προσεχούς Δευτέρας και κατά τη διάρκεια της απουσίας του θα τον αναπληρώνει ο Αντιδήμαρχος Ρεθύμνης κ. Άγγελος   Μαλάς.                                                                       

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Μπες στον οδηγό

Καταχώρησε την επιχείρησή σου ΔΩΡΕΑΝ στον Οδηγό Αγοράς

Φόρμα Καταχώρησης

GoodNet Ads

HOTSoft.gr

Σχεδιασμός, Κατασκευή & Προώθηση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων e-shop.

Thassostraveller.gr

Holiday accommodation, Apartments, Studios, Villas, Hotels & Activities in Thassos island, Greece. Explore Thassos, holidays in Thassos island.

Dromolatis.gr Trekking trips for everyone 

Trekking programs, for an unforgetable experience trip in Crete.

hotCloud.gr δημιουργία ιστοσελίδων

Δημιούργησε οικονομικά μια καλαίσθητη & responsive ιστοσελίδα, συμβατή με όλες τις συσκευές. Συνδρομητική υπηρεσία κατασκευής ιστοσελίδων, με ποικιλία themes - templates & τεχνική υποστήριξη.

ΗΛΙΟΣ μπαχαρικα sunspices.gr

ΗΛΙΟΣ μπαχαρικά, συνταγές, μείγματα, αρωματικά φυτά, είδη ζαχαροπλαστικής, τροφές πουλιών & αφεψήματα.

Your Cretan Local

Explore Crete like a local! Private tours & excursions in Crete. Activities in Rethymno, Chania, Heraklion & Lasithi, Crete. Custom & private tours & VIP services.

Τεχνική Μηχανολογική Ρέθυμνο

Εγκατάσταση & συντήρηση κλιματιστικών Ρέθυμνο. Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, θέρμανση, λέβητες, καυστήρες, μηχανολογικές μελέτες..

Προώθηση ιστοσελίδων & eshop

Ρέθυμνο Προώθηση & Διαφήμιση ιστοσελίδων. SEO, Search Engine & Social Media Marketing. Προώθηση ξενοδοχείων, βιλών, rent a car, τουριστικών επιχειρήσεων & e-shop.

Εορτολόγιο

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ:
Αρτέμιος, Αρτέμης Άρτεμις, Αρτεμία, Αρτέμη, Αρτεμισία, Αρτέμιδα Ντιάνα, Διάνα Γεράσιμος, Μάκης, Μικές, Μίκης Ενόη Ματρώνα, Ματρόνα

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ : ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗΣ