ΡΕΘΥΜΝΟ

Στηρίζει τη Λαϊκή Συσπείρωση ο Ηλίας Λουλούδης για το δήμο Αγίου Βασιλείου

24-05-2019 00:52
Στηρίζει τη Λαϊκή Συσπείρωση ο Ηλίας Λουλούδης για το δήμο Αγίου Βασιλείου

ΕΞΗΓΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΕ ΔΗΛΩΣΗ

Το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης στο δήμο Αγίου Βασιλείου στηρίζει, με δήλωση που κοινοποίησε, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δημοτικού συμβουλίου, Ηλίας Λουλούδης, ο οποίος ξεκαθαρίζει τη στάση του ενόψει των εκλογών της Κυριακής. Ο κ. Λουλούδης είχε εκλεγεί στις προηγούμενες εκλογές με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, από τον οποίο ωστόσο αποστασιοποιήθηκε μετά τις εθνικές εκλογές και τις πολιτικές που εφάρμοσε. 

Μιλάει για «περίεργη συμμαχία» στο ψηφοδέλτιο του νυν δημάρχου Γιάννη Ταταράκη και δηλώνει πως η απόφαση του είναι «πολιτική στάση απέναντι στις απολίτικες μεθοδεύσεις».

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Λουλούδη: «Στο πλαίσιο μιας συνεπούς στάσης για τη στήριξη αριστερών παρατάξεων και ενεργών πολιτών στο Δήμο Αγίου Βασιλείου και την ανάγκη ύπαρξης αντιπολίτευσης που θα ελέγχει, δηλώνω ότι στηρίζω το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Πέρα από το πόσο συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς με τις θέσεις της «Λαϊκής Συσπείρωσης» υπάρχει μια ειδοποιός διαφορά από την «περίεργη συμμαχία» που διεκδικεί το Δήμο Αγίου Βασιλείου.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» έχει συνοχή, συνέπεια και συνέχεια με συγκεκριμένες πολιτικές αρχές και θέσεις που τις υπερασπίζεται για δεκαετίες. Αυτές τις αρχές και θέσεις  οι άνθρωποι που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιό της, τις  έχουν υπηρετήσει ανιδιοτελώς από πολλά διαφορετικά μετερίζια.

Η ύπαρξη λοιπόν, ενός  ουσιαστικού αποτυπώματος της Αριστεράς στην αυτοδιοίκηση με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί κρίνεται απόλυτα αναγκαία.

Ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και της δημοτικής παράταξης  που είχε στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ το 2014 πάλεψα για έναν άλλο Δήμο.

Όμως οι υπόγειες διαδρομές και οι ανίερες συμμαχίες ακύρωσαν όλη αυτή την προσπάθεια, απαξιώνοντας  το δημοκρατικό κομμάτι της κοινωνίας (41,3%) που μας εμπιστεύθηκε να το εκπροσωπήσουμε.

Η θέση και η στάση μου είναι απόλυτα  πολιτική, έχοντας αποδείξει ότι δεν έχω την παραμικρή πολιτική φιλοδοξία για προσωπική «καριέρα», αν και είχα όλες τις ευκαιρίες.

Είναι πολιτική στάση απέναντι στις απολίτικες μεθοδεύσεις, χωρίς κοινωνικό πρόσημο, χωρίς αριστερή λογική, που κυριάρχησαν εδώ και πολύ καιρό στην τοπική ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Η στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στον «άριστο» υποψήφιο δήμαρχο της ΝΔ και η σύμπραξη με τις «δυνάμεις του χτες» δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστη και αναπάντητη στην κάλπη.

Με οδηγό την οικογενειακή μου παρακαταθήκη και την ιδεολογικοπολιτική μου ταυτότητα, συμπορεύομαι και στηρίζω το ψηφοδέλτιο της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» και τον  υποψήφιο Δήμαρχο Αγίου Βασιλείου τον ΧΑΡΙΤΑΚΙ ΘΑΝΑΣΗ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Εξερευνητές»: η καλοκαιρινή κατασκήνωση - ασχολία στον Λατζιμά!

«Εξερευνητές»: η καλοκαιρινή κατασκήνωση - ασχολία στον Λατζιμά!

Tροχαίο με εγκλωβισμό στο Ρέθυμνο

Tροχαίο με εγκλωβισμό στο Ρέθυμνο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίτερα το πρωί στην Κοξαρέ , με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 19χρονου και ενός 50χρονου που μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο...
Φωτισμός στον ΒΟΑΚ…και την ημέρα

Φωτισμός στον ΒΟΑΚ…και την ημέρα

Εγκαινιάζεται η αναστηλωμένη ιστορική μονή Αποστόλου Παύλου στον Γάλλο

Εγκαινιάζεται η αναστηλωμένη ιστορική μονή Αποστόλου Παύλου στον Γάλλο

Ανδρέας Ξανθός: « Με συλλογικότητα και αποφασιστικότητα θα δώσουμε αυτή τη μάχη»

Ανδρέας Ξανθός: « Με συλλογικότητα και αποφασιστικότητα θα δώσουμε αυτή τη μάχη»

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ  ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΛΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ...
Στόχος η αυτοδυναμία για τη Νέα Δημοκρατία!

Στόχος η αυτοδυναμία για τη Νέα Δημοκρατία!

Γιάννης Κεφαλογιάννης: «Υπάρχει μία πραγματική πρόθεση τόσο από τον Κυριάκο Μητσοτάκη όσο και από όλα τα στελέχη όλοι οι Έλληνες ενωμένοι να προχωρήσουμε την...

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Μπες στον οδηγό

Καταχώρησε την επιχείρησή σου ΔΩΡΕΑΝ στον Οδηγό Αγοράς

Φόρμα Καταχώρησης

GoodNet Ads

HOTSoft.gr

Σχεδιασμός, Κατασκευή & Προώθηση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων e-shop στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Cozy Taxi transfers, Rethymno Crete.

Chania & Heraklion airport taxi transfers. Rethymno taxi transfers to hotels, villas, ports & airports in Crete. Taxi Excursions in Crete.

Dromolatis.gr Trekking trips for everyone 

Trekking programs, for an unforgetable experience trip in Crete.

hotCloud.gr δημιουργία ιστοσελίδων

Δημιούργησε οικονομικά μια καλαίσθητη ιστοσελίδα, συμβατή με όλες τις συσκευές. Υπηρεσία κατασκευής ιστοσελίδων, με σύγχρονο σχεδιασμό & τεχνική υποστήριξη.

Τεχνικό γραφείο Σισάκης

Οικοδομικές εργασίες, αναπαλαιώσεις & ανακαινίσεις κτιρίων στο Ρέθυμνο. Διαμαντοκοπές, Κοπή & Διάτρητη μπετόν, Κατεδαφίσεις, Gunite ενισχύσεις & επισκευές κτιρίων στο Ρέθυμνο, Πέτρινες κατασκευές, Μπετά, κτισίματα & σοβάδες.

Τεχνική Μηχανολογική Ρέθυμνο

Εγκατάσταση & συντήρηση κλιματιστικών Ρέθυμνο. Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, θέρμανση, λέβητες, καυστήρες, μηχανολογικές μελέτες..

Προώθηση ιστοσελίδων & eshop

Ρέθυμνο Προώθηση & Διαφήμιση ιστοσελίδων. SEO, Search Engine & Social Media Marketing. Προώθηση ξενοδοχείων, βιλών, rent a car, τουριστικών επιχειρήσεων & e-shop.

Εορτολόγιο

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ:
Αυγουστίνος, Αύγουστος, Αυγουστής Αυγούστα, Αυγουστία, Αυγουστίνα Ιερώνυμος, Γερώνυμος, Ιερονύμη Λιβύη, Λίβιος, Λίβας Μόνικα, Μόνα Ορτίσιος, Ορτίσης, Ορτίσια, Ορτανσία

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ : ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ