ΡΕΘΥΜΝΟ

Στο δημοτικό συμβούλιο η ΚΕΔΗΡ την Τετάρτη

08-11-2018 09:51
Στο δημοτικό συμβούλιο η ΚΕΔΗΡ την Τετάρτη

Την ερχόμενη Τετάρτη 14 Νοεμβρίου στις 13.30 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί τελικά η συνεδρίαση με θέμα την ΚΕΔΗΡ στο δημοτικό συμβούλιο Ρεθύμνου. το θέμα παρουσιάζει πολύ έντονο ενδιαφέρον και είναι σίγουρο ότι θα υπάρξει πολύωρη συζήτηση δεδομένης της έντονης αντιπαράθεσης που έχει ξεσπάσει.
Στην συνεδρίαση έχουν κληθεί να συμμετέχουν και οι τρεις ορκωτοί λογιστές: οι κ.κ. Χρυσανθοπούλου και Νίκου, που διενήργησαν τον έκτακτο διαχειριστικο έλεγχο, αλλά και ο κ. Αστρινάκης, που είχε διενεργήσει τον τακτικό έλεγχο και απουσίαζε από το προηγούμενο Δ.Σ., με αποτέλεσμα η αντιπολίτευση να ζητήσει την αναβολή της συζήτησης.
Για το λόγο αυτό άλλωστε περιλαμβάνεται και η έγκριση αποφάσεων για τις οικονομικές καταστάσεις 2011-2015 στην ημερήσια διάταξη, που απαρτίζεται από τα εξής θέματα:
1. Ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου αναφορικά με τον έκτακτο έλεγχο των ορκωτών ελεγκτών στην ΚΕΔΗΡ (Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Ρεθύμνης).
2. Έγκριση αποφάσεων του Δ.Σ. της ΚΕΔΗΡ περί έγκρισης ισολογισμού έναρξης και οικονομικών καταστάσεων των ετών 2011 – 2015 (εισηγήτρια κα Μπιρλιράκη).
3. Τροποποίηση Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας Δήμου Ρεθύμνης (εισηγητής κ. Παπαδουράκης).
4. Έγκριση μετακίνησης αιρετών (εισηγητής κ. Παπαδουράκης).

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Μπες στον οδηγό

Καταχώρησε την επιχείρησή σου ΔΩΡΕΑΝ στον Οδηγό Αγοράς

Φόρμα Καταχώρησης

GoodNet Ads

HOTSoft.gr

Σχεδιασμός, Κατασκευή & Προώθηση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων e-shop στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Cozy Taxi transfers, Rethymno Crete.

Chania & Heraklion airport taxi transfers. Rethymno taxi transfers to hotels, villas, ports & airports in Crete. Taxi Excursions in Crete.

Dromolatis.gr Trekking trips for everyone 

Trekking programs, for an unforgetable experience trip in Crete.

hotCloud.gr δημιουργία ιστοσελίδων

Δημιούργησε οικονομικά μια καλαίσθητη ιστοσελίδα, συμβατή με όλες τις συσκευές. Υπηρεσία κατασκευής ιστοσελίδων, με σύγχρονο σχεδιασμό & τεχνική υποστήριξη.

Τεχνικό γραφείο Σισάκης

Οικοδομικές εργασίες, αναπαλαιώσεις & ανακαινίσεις κτιρίων στο Ρέθυμνο. Διαμαντοκοπές, Κοπή & Διάτρητη μπετόν, Κατεδαφίσεις, Gunite ενισχύσεις & επισκευές κτιρίων στο Ρέθυμνο, Πέτρινες κατασκευές, Μπετά, κτισίματα & σοβάδες.

Τεχνική Μηχανολογική Ρέθυμνο

Εγκατάσταση & συντήρηση κλιματιστικών Ρέθυμνο. Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, θέρμανση, λέβητες, καυστήρες, μηχανολογικές μελέτες..

Προώθηση ιστοσελίδων & eshop

Ρέθυμνο Προώθηση & Διαφήμιση ιστοσελίδων. SEO, Search Engine & Social Media Marketing. Προώθηση ξενοδοχείων, βιλών, rent a car, τουριστικών επιχειρήσεων & e-shop.

Εορτολόγιο

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ:
Δεν υπάρχει ονομαστική εορτή