ΡΕΘΥΜΝΟ

Στόχος η αυτοδυναμία για τη Νέα Δημοκρατία!

15-06-2019 08:10
Στόχος η αυτοδυναμία για τη Νέα Δημοκρατία!

Γιάννης Κεφαλογιάννης: «Υπάρχει μία πραγματική πρόθεση τόσο από τον Κυριάκο Μητσοτάκη όσο και από όλα τα στελέχη όλοι οι Έλληνες ενωμένοι να προχωρήσουμε την επόμενη μέρα»

Η αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 7ης Ιουλίου είναι ο μεγάλος στόχος για το κόμμα και αυτό επιχειρείται να περάσει και στα κατά τόπους στελέχη. Αυτό είναι και το μήνυμα που θέλησε να περάσει και ο βουλευτής Ρεθύμνου Γιάννης Κεφαλογιάννης όσο και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μανώλης Φουρφουλάκης κατά τη χθεσινή διευρυμένη νομαρχιακή συνέλευση, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Αχίλλειον.

Μιλώντας ο κ. Κεφαλογιάννης τόνισε πως η Νέα Δημοκρατία ζητά μία «καθαρή εντολή» στις εκλογές από τον ελληνικό λαό, ώστε να μην υπάρξει ακυβερνησία την επόμενη ημέρα. «Η μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε ενόψει της 7ης Ιουλίου είναι πράγματι να μπορέσουμε να κεφαλαιοποιήσουμε τη μεγάλη νίκη που πετύχαμε στις ευρωεκλογές, αλλά και στις αυτοδιοικητικές εκλογές, όπου πράγματι με πολύ μεγάλη πλειοψηφία ο ελληνικός λαός εμπιστεύθηκε τη Νέα Δημοκρατία και σε αντίθεση με αυτό το οποίο προσπάθησε ο ΣΥΡΙΖΑ τις τελευταίες ημέρες πριν τις ευρωεκλογές, μέσω μίας παροχολογίας, σκανδαλολογίας και κινδυνολογίας, είναι κάτι που απερρίφθη και θεωρούμε ότι στις 3 εβδομάδες που μας μένουν μέχρι τις εκλογές με ένα θετικό αφήγημα, με μία προσπάθεια να ξεκαθαρίσουμε τις θέσεις της ΝΔ στο σύνολο των τομέων πολιτικής, δηλαδή στην καθημερινότητα του πολίτη, ασφάλεια, εξωτερική πολιτική και οικονομία, να μπορέσουμε να τον κάνουμε να μας εμπιστευθεί. Αυτό που ζητάμε είναι μία καθαρή εντολή για να εφαρμόσουμε το πρόγραμμα μας την επόμενη μέρα. Καθαρή εντολή σημαίνει να μην έχουμε ακυβερνησία στις 8 Ιουλίου, η ΝΔ να είναι αυτοδύναμη και υπάρχει μία πραγματική πρόθεση τόσο από τον Κυριάκο Μητσοτάκη όσο και από όλα τα στελέχη όλοι οι Έλληνες ενωμένοι να προχωρήσουμε την επόμενη μέρα. Δεν μας ενδιαφέρει τι ψήφισε ο καθένας στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις. Μας ενδιαφέρει τώρα να εμπιστευθούν τη Νέα Δημοκρατία, την πρόταση της και τον Κυριάκο Μητσοτάκη και είμαστε βέβαιοι ότι αυτή η εμπιστοσύνη θα αποδειχθεί και στις κάλπες», σημείωσε ο κ. Κεφαλογιάννης.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ρεθύμνου, Μανώλης Φουρφουλάκης εμφανίστηκε αισιόδοξος, εκτιμώντας πως η ΝΔ στο Ρέθυμνο μπορεί να ξεπεράσει το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και εξέφρασε ελπίδα για ενότητα και συσπείρωης. «Όσο καλύτερα πάμε στο νομό Ρεθύμνης, αυτό θα αντανακλά και στο γενικό ποσοστό της παράταξης. Πήγαμε καλά στις ευρωεκλογές, μπορούμε να πάμε ακόμα καλύτερα στις εθνικές εκλογές. Από εδώ και πέρα αυτό που θα πρέπει να έχουμε σαν βασική προτεραιότητα είναι η συσπείρωση των στελεχών, γιατί κακά τα ψέματα οι δημοτικές εκλογές ή οι περιφερειακές εκλογές αποτέλεσαν ένα πεδίο, στο οποίο υπήρξαν κάποιες ανακατατάξεις, για να το πω όσο πιο απλά γίνεται, αλλά πιστεύω πως στην πορεία προς τις εθνικές εκλογές, θα πάμε όλοι μαζί ενωμένοι. Νομίζω ότι είμαστε σε ένα πολύ καλό επίπεδο και δεν νομίζω ότι θα έχουμε προβλήματα μεταξύ μας. Αυτή είναι η δική μου θέληση και νομίζω ότι θα το πετύχουμε».

 

ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ

 Σε ό,τι αφορά την ανακοίνωση του ψηφοδελτίου, αυτή θα γίνει από τα κεντρικά του κόμματος πιθανότατα την προσεχή Τρίτη, που είναι και η τελευταία ημέρα της προθεσμίας κατάθεσης.

Μέχρι στιγμής οριστικές αποφάσεις δεν υπάρχουν, με τον Γιάννη Κεφαλογιάννη να είναι η πρώτη βέβαιη υποψηφιότητα, ενώ θεωρούνται δεδομένες οι υποψηφιότητες του Νίκου Μαλλιαρού και της Αγάπης Κακλιδάκη. Δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα η δεύτερη γυναικεία υποψηφιότητα. Σε κάθε περίπτωση, τις οριστικοποιήσεις και τις ανακοινώσεις θα κάνουν τα κεντρικά.

Γνώμες

Νίκος Μολδοβανίδης
Πολιτικά παιχνίδια
Νίκος Ανδρουλάκης
Ψήφος κατά της οπισθοδρόμησης
Νίκος Μολδοβανίδης
Με 1 ευρώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα τμήματα Τυροκομίας GRANT

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα τμήματα Τυροκομίας GRANT

Χ. Στρατιδάκης: “Μοιραζόμενοι τα χρήματά μας φτωχαίνουμε, μοιραζόμενοι τις ιδέες μας πλουτίζουμε!»

Χ. Στρατιδάκης: “Μοιραζόμενοι τα χρήματά μας φτωχαίνουμε, μοιραζόμενοι τις ιδέες μας πλουτίζουμε!»

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΟΣΑ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΕΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΛΟΓΟΥ ΡΕΘΥΜΝΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ «ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ»...
Το Δημοτικό Σχολείο Σπηλίου στην Zalamea de laSerena της Ισπανίας!

Το Δημοτικό Σχολείο Σπηλίου στην Zalamea de laSerena της Ισπανίας!

Η καλλιέργεια της συνεργασίας και επικοινωνίας μεταξύ των συμμετεχόντων συνεχίστηκαν και διευρύνθηκαν. Εξάλλου, αυτός είναι ο τρόπος για να αποδοθεί μέσα από...
Πιθανότατα στις 22 Ιουλίου η έναρξη των δρομολογίων του Olympus

Πιθανότατα στις 22 Ιουλίου η έναρξη των δρομολογίων του Olympus

Η εικόνα ντροπής και οι ευθύνες μας

Η εικόνα ντροπής και οι ευθύνες μας

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον ο μεγάλος πόλος της προοδευτικής παράταξης»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον ο μεγάλος πόλος της προοδευτικής παράταξης»

Ο Ανδρέας Ξανθός για το κεντρικό αποτέλεσμα, τα ποσοστά του Ρεθύμνου, αλλά και για τον Βασίλη Κικίλια...

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Μπες στον οδηγό

Καταχώρησε την επιχείρησή σου ΔΩΡΕΑΝ στον Οδηγό Αγοράς

Φόρμα Καταχώρησης

GoodNet Ads

HOTSoft.gr κατασκευή ιστοσελίδων

Σχεδιασμός, Κατασκευή & Προώθηση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων e-shop στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Cozy Taxi transfers, Rethymno Crete.

Chania & Heraklion airport taxi transfers. Rethymno taxi transfers to hotels, villas, ports & airports in Crete. Taxi Excursions in Crete.

Dromolatis.gr Trekking trips for everyone 

Trekking programs, for an unforgetable experience trip in Crete.

hotCloud.gr δημιουργία ιστοσελίδων

Δημιούργησε οικονομικά μια καλαίσθητη ιστοσελίδα, συμβατή με όλες τις συσκευές. Υπηρεσία κατασκευής ιστοσελίδων, με σύγχρονο σχεδιασμό & τεχνική υποστήριξη.

Eurocars.gr Rent a Car in Rethymno

Rent a car in Rethymno, Crete. Rent a car Chania airport, Heraklion airport car hire. Crete, Economy Car rental service Rethymno.

Τεχνικό γραφείο Σισάκης

Οικοδομικές εργασίες Ρέθυμνο, αναπαλαιώσεις κτιρίων. Διαμαντοκοπές, Κοπή & Διάτρηση μπετόν, Κατεδαφίσεις, Gunite ενισχύσεις κτιρίων Ρέθυμνο, Πέτρινες κατασκευές, Μπετά, κτισίματα, σοβάδες.

Τεχνική Μηχανολογική Ρέθυμνο

Εγκατάσταση & συντήρηση κλιματιστικών Ρέθυμνο. Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, θέρμανση, λέβητες, καυστήρες, μηχανολογικές μελέτες..

Προώθηση ιστοσελίδων & eshop

Ρέθυμνο Προώθηση & Διαφήμιση ιστοσελίδων. SEO, Search Engine & Social Media Marketing. Προώθηση ξενοδοχείων, βιλών, rent a car, τουριστικών επιχειρήσεων & e-shop.

Εορτολόγιο

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ:
Μαρίνα, Μαρίνος