ΡΕΘΥΜΝΟ

Συνάντηση με το ΔΣ των Ομάδων Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού (ΟΡΚ) πραγματοποίησε ο Θοδωρής Νίνος

22-04-2019 21:30
Συνάντηση με το ΔΣ των Ομάδων Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού (ΟΡΚ) πραγματοποίησε ο Θοδωρής Νίνος

Συνάντηση με μέλη από το ΔΣ του Προεδρείου των Ομάδων Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού(ΟΡΚ) πραγματοποίησε την Πέμπτη 18 Απριλίου ο υποψήφιος Δήμαρχος για το Δήμο Ρεθύμνου, Θοδωρής Νίνος, συνοδευόμενος από τον Δημοτικό Σύμβουλο Μάνο Παλαφούτη.

Η επίσκεψη αποτελεί μέρος μια σειράς επαφών που είναι προγραμματισμένες για το επόμενο διάστημα και αποσκοπούν στην ενημέρωση των αρμόδιων φορέων αναφορικά με τους άξονες, τις θέσεις και τις προτεραιότητες του ίδιου και της δημοτικής παράταξης πάνω σε ζητήματα κομβικής σημασία για την επόμενη μέρα στο Δήμο Ρεθύμνου.

Κατά την συνάντηση αναπτύχθηκαν ζητήματα αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η διοργάνωση, προβληματισμοί για την κατεύθυνση του θεσμού, καθώς και θέματα υποδομών που θα επιτρέψουν στην διοργάνωση να βελτιωθεί, να αναπτυχθεί και να εξελιχθεί.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην αναγκαιότητα άμεσων παρεμβάσεων στην ήδη υπάρχουσα αποθήκη κατασκευής των αρμάτων με στόχο την βελτίωση των συνθηκών και την ασφάλεια των συμμετεχόντων. Παράλληλα, υπογραμμίστηκε από τον υποψήφιο δήμαρχο η αναγκαιότητα κατασκευής νέας μεγαλύτερης χωρητικότητας αποθήκης σύγχρονων προδιαγραφών, καθώς και θέματα αναφορικά με τη στήριξη των ομάδων στην δημιουργία των αρμάτων. Υπήρξε σαφής δέσμευση του κ. Θοδωρή Νίνου για ετήσια λειτουργία του Γραφείου Καρναβαλιού και έναν ολοκληρωμένο πρακτικά υλοποιήσιμο σχεδιασμό στο τομέα της προώθησης και της προβολής. Τέλος, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην αναγκαιότητα για πραγματοποίηση δημόσιων οικονομικών απολογισμών και πεπραγμένων.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος και τα Μέλη του ΔΣ, κ. Αλεξάκης Χρήστος, κα Δελήμπαση Διαμαντούλα, κ. Κλαψινός Πέτρος, κ. Μιχάλας Νίκος, κα Φραγκιαδάκη Στεφανία και κ. Χόμπης Βαλάντης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Μπες στον οδηγό

Καταχώρησε την επιχείρησή σου ΔΩΡΕΑΝ στον Οδηγό Αγοράς

Φόρμα Καταχώρησης

GoodNet Ads

HOTSoft.gr κατασκευή ιστοσελίδων

Σχεδιασμός, Κατασκευή & Προώθηση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων e-shop στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Cozy Taxi transfers, Rethymno Crete.

Chania & Heraklion airport taxi transfers. Rethymno taxi transfers to hotels, villas, ports & airports in Crete. Taxi Excursions in Crete.

Dromolatis.gr Trekking trips for everyone 

Trekking programs, for an unforgetable experience trip in Crete.

hotCloud.gr δημιουργία ιστοσελίδων

Δημιούργησε οικονομικά μια καλαίσθητη ιστοσελίδα, συμβατή με όλες τις συσκευές. Υπηρεσία κατασκευής ιστοσελίδων, με σύγχρονο σχεδιασμό & τεχνική υποστήριξη.

Eurocars.gr Rent a Car in Rethymno

Rent a car in Rethymno, Crete. Rent a car Chania airport, Heraklion airport car hire. Crete, Economy Car rental service Rethymno.

Τεχνικό γραφείο Σισάκης

Οικοδομικές εργασίες Ρέθυμνο, αναπαλαιώσεις κτιρίων. Διαμαντοκοπές, Κοπή & Διάτρηση μπετόν, Κατεδαφίσεις, Gunite ενισχύσεις κτιρίων Ρέθυμνο, Πέτρινες κατασκευές, Μπετά, κτισίματα, σοβάδες.

Τεχνική Μηχανολογική Ρέθυμνο

Εγκατάσταση & συντήρηση κλιματιστικών Ρέθυμνο. Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, θέρμανση, λέβητες, καυστήρες, μηχανολογικές μελέτες..

Προώθηση ιστοσελίδων & eshop

Ρέθυμνο Προώθηση & Διαφήμιση ιστοσελίδων. SEO, Search Engine & Social Media Marketing. Προώθηση ξενοδοχείων, βιλών, rent a car, τουριστικών επιχειρήσεων & e-shop.

Εορτολόγιο

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ:
Δεν υπάρχει ονομαστική εορτή