ΡΕΘΥΜΝΟ

Συνάντηση του Στέλιου Σπανουδάκη με το Δ.Σ. του Σωματείου ΑμεΑ

20-04-2019 00:57
Συνάντηση του Στέλιου Σπανουδάκη με το Δ.Σ. του Σωματείου ΑμεΑ

Τα γραφεία του σωματείου ατόμων με αναπηρία Ν. Ρεθύμνης επισκέφθηκε ο αντιδήμαρχος οικονομικών του Δήμου Ρεθύμνης την Τρίτη 16 Απριλίου και είχε συνάντηση δύο ωρών με τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ. Σ.

Κατά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε φιλικό, θετικό και εποικοδομητικό κλίμα συζητήθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν τα άτομα με αναπηρία όλων των κατηγοριών, τα άτομα με χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους και άπτονται των αρμοδιοτήτων του δήμου μας. Ο πρόεδρος του σωματείου εξήρε τη συνεργασία του σωματείου με τον αντιδήμαρχο τα προηγούμενα χρόνια στα θέματα έγκαιρης καταβολής των αναπηρικών επιδομάτων , της μείωσης των δημοτικών φόρων και τελών στα ΑμεΑ κ. α.

Στον αντιδήμαρχο τέθηκαν σημαντικά θέματα όπως : Το ζήτημα επισκευής και διαμόρφωσης του κτηρίου του ΚΕΓΕ για τη στέγαση των σχολικών μονάδων της ειδικής επαγγελματικής εκπαίδευσης, της ποιοτικής αναβάθμισης της ζωής των ΑμεΑ και της καθημερινότητας τους, θέματα εργασίας και του θεσμικού και γνωμοδοτικού ρόλου του σωματείου σε μια σειρά παροχών και υπηρεσιών του δήμου Ρεθύμνης προς τα ΑμεΑ  κ. α.

Από την πλευρά του ο κ. Σπανουδάκης αφού εξήρε τη στενή συνεργασία του δήμου Ρεθύμνης με το σωματείο ΑμεΑ, τον θεσμικό και υπεύθυνο ρόλο του αναφέρθηκε στο θετικό έργο που υλοποίησε ο δήμος μας για τα άτομα με αναπηρία. Συγκεκριμένα ανέφερε την μείωση των δημοτικών φόρων και τελών στα ΑμεΑ με ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω χωρίς κριτήρια, κάτι που δε συμβαίνει σε άλλο δήμο της χώρας, στη δημιουργία υποδομών που αναβαθμίζουν τη ζωή των ΑμεΑ , καθώς και στην απασχόληση αρκετών μελών του σωματείου στο δήμο μας και στις επιχειρήσεις του. Στο πρόγραμμά μας για την επόμενη θητεία μας θα δώσουμε έμφαση σε νέες δομές και υπηρεσίες που θα απευθύνονται στα άτομα με αναπηρία. Τέλος τα μέλη το Δ. Σ. ευχήθηκαν στον Στ. Σπανουδάκη καλή επιτυχία στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Μπες στον οδηγό

Καταχώρησε την επιχείρησή σου ΔΩΡΕΑΝ στον Οδηγό Αγοράς

Φόρμα Καταχώρησης

GoodNet Ads

HOTSoft.gr κατασκευή ιστοσελίδων

Σχεδιασμός, Κατασκευή & Προώθηση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων e-shop στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Cozy Taxi transfers, Rethymno Crete.

Chania & Heraklion airport taxi transfers. Rethymno taxi transfers to hotels, villas, ports & airports in Crete. Taxi Excursions in Crete.

Dromolatis.gr Trekking trips for everyone 

Trekking programs, for an unforgetable experience trip in Crete.

hotCloud.gr δημιουργία ιστοσελίδων

Δημιούργησε οικονομικά μια καλαίσθητη ιστοσελίδα, συμβατή με όλες τις συσκευές. Υπηρεσία κατασκευής ιστοσελίδων, με σύγχρονο σχεδιασμό & τεχνική υποστήριξη.

Eurocars.gr Rent a Car in Rethymno

Rent a car in Rethymno, Crete. Rent a car Chania airport, Heraklion airport car hire. Crete, Economy Car rental service Rethymno.

Τεχνικό γραφείο Σισάκης

Οικοδομικές εργασίες Ρέθυμνο, αναπαλαιώσεις κτιρίων. Διαμαντοκοπές, Κοπή & Διάτρηση μπετόν, Κατεδαφίσεις, Gunite ενισχύσεις κτιρίων Ρέθυμνο, Πέτρινες κατασκευές, Μπετά, κτισίματα, σοβάδες.

Τεχνική Μηχανολογική Ρέθυμνο

Εγκατάσταση & συντήρηση κλιματιστικών Ρέθυμνο. Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, θέρμανση, λέβητες, καυστήρες, μηχανολογικές μελέτες..

Προώθηση ιστοσελίδων & eshop

Ρέθυμνο Προώθηση & Διαφήμιση ιστοσελίδων. SEO, Search Engine & Social Media Marketing. Προώθηση ξενοδοχείων, βιλών, rent a car, τουριστικών επιχειρήσεων & e-shop.

Εορτολόγιο

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ:
Δεν υπάρχει ονομαστική εορτή