ΡΕΘΥΜΝΟ

Σύσταση επιτροπής ανάπτυξης στον τομέα της προώθησης κι ενίσχυσης της γυναικείας επιχειρηματικότητας

12-01-2019 10:23
Σύσταση επιτροπής ανάπτυξης στον τομέα της προώθησης κι ενίσχυσης της γυναικείας επιχειρηματικότητας

ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΡΕΘΥΜΝΗΣ 

Σημαντική δράση αναλαμβάνει το Επιμελητήριο Ρεθύμνης στον τομέα της προώθησης κι ενίσχυσης της γυναικείας επιχειρηματικότητας, με τη σύσταση Επιτροπής Ανάπτυξης (Απόφαση αριθ. 3/4/28-6-2018) σε θέματα που απασχολούν τη γυναίκα που επιχειρεί, ή σκέφτεται να επιχειρήσει. Η Επιτροπή στελεχώνεται από τις κυρίες Αναστασία Μανώλα, μέλος ΔΣ του Επιμελητηρίου κι Εκπρόσωπο στο Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών (ΕΕΔΕΓΕ) για το Νομό Ρεθύμνου, την κυρία Παρασκευή Αραπλή, μέλος ΔΣ και Πρόεδρο του τμήματος Υπηρεσιών, την κυρία Αθηνά Τσικιντίκου, αναπληρωματικό μέλος ΔΣ και μέλος του Εμπορικού Συλλόγου και την κυρία Πηνελόπη Γαγάνη, αναπληρωματικό μέλος ΔΣ κι επιχειρηματία.
Ήδη πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση της νέα χρονιάς, την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 19.00 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου, κι αναπτύχθηκε ο σχεδιασμός για μια σειρά δράσεων, που θα λάβουν χώρα στη διάρκεια του έτους. Τις προτάσεις θα εισηγηθεί η Επιτροπή στο ΔΣ του Επιμελητηρίου με στόχους, που θα αναπτυχθούν σε τρεις φάσεις :
• Διάγνωση /Αποτύπωση δεδομένων της τοπικής Κοινωνίας (Α φάση)
• Ενημέρωση/ Ενεργοποίηση (Β φάση)
• Εκπόνηση δράσεων και συνεργασίες (Γ φάση) με
• Κοινωνικό πρόσημο/χαρακτήρα
• Επιχειρηματική αναβάθμιση/βελτίωση/ενδυνάμωση
• Εκπαίδευση/Επιμόρφωση
• Εργαλεία χρηματοδότησης/Συμβουλευτική
Σε ένα περιβάλλον, που δυσχεραίνει την επιχειρηματική δραστηριότητα όλο και περισσότερο, η θεσμική πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης να σχεδιάσει τις αναγκαίες παρεμβάσεις για την προώθηση κι ανάπτυξη του ρόλου της γυναίκας στο επιχειρείν εκτιμάται ως εξαιρετικά σημαντική κι αισιόδοξη.
Η κυρία Αναστασία Μανώλα, επικεφαλής της επιτροπής και εισηγήτρια της εν λόγω πρωτοβουλίας, έχει πραγματοποιήσει ήδη επαφές με τις αντίστοιχες Εκπροσώπους των Επιμελητηρίων Ηρακλείου και Χανίων στο Εθνικό Επιμελητηριακό Δίκτυο της ΕΕΔΕΓΕ για συνέργειες σε Παγκρήτιο επίπεδο και κοινές δράσεις με τα Επιμελητήρια και τους Αναπτυξιακούς Συλλόγους Γυναικών. Συνάντηση πραγματοποιήθηκε, επίσης, με την κυρία Δήμητρα Παπανδρέου, Ειδική Σύμβουλο μικρομεσαίων επιχειρήσεων της EBRD - (Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων και Ανασυγκρότησης) για θέματα ενίσχυσης και χρηματοδότησης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Μπες στον οδηγό

Καταχώρησε την επιχείρησή σου ΔΩΡΕΑΝ στον Οδηγό Αγοράς

Φόρμα Καταχώρησης

GoodNet Ads

HOTSoft.gr

Σχεδιασμός, Κατασκευή & Προώθηση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων e-shop στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Cozy Taxi transfers, Rethymno Crete.

Chania & Heraklion airport taxi transfers. Rethymno taxi transfers to hotels, villas, ports & airports in Crete. Taxi Excursions in Crete.

Dromolatis.gr Trekking trips for everyone 

Trekking programs, for an unforgetable experience trip in Crete.

hotCloud.gr δημιουργία ιστοσελίδων

Δημιούργησε οικονομικά μια καλαίσθητη ιστοσελίδα, συμβατή με όλες τις συσκευές. Υπηρεσία κατασκευής ιστοσελίδων, με σύγχρονο σχεδιασμό & τεχνική υποστήριξη.

Τεχνικό γραφείο Σισάκης

Οικοδομικές εργασίες, αναπαλαιώσεις & ανακαινίσεις κτιρίων στο Ρέθυμνο. Διαμαντοκοπές, Κοπή & Διάτρητη μπετόν, Κατεδαφίσεις, Gunite ενισχύσεις & επισκευές κτιρίων στο Ρέθυμνο, Πέτρινες κατασκευές, Μπετά, κτισίματα & σοβάδες.

Τεχνική Μηχανολογική Ρέθυμνο

Εγκατάσταση & συντήρηση κλιματιστικών Ρέθυμνο. Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, θέρμανση, λέβητες, καυστήρες, μηχανολογικές μελέτες..

Προώθηση ιστοσελίδων & eshop

Ρέθυμνο Προώθηση & Διαφήμιση ιστοσελίδων. SEO, Search Engine & Social Media Marketing. Προώθηση ξενοδοχείων, βιλών, rent a car, τουριστικών επιχειρήσεων & e-shop.

Εορτολόγιο

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ:
Δρόσος Δροσίς, Δροσίδα, Δροσούλα, Δροσία, Δρόσω, Δροσοσταλία, Δροσοσταλίδα

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ : ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ