ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τελευταία εβδομάδα εκδηλώσεων από τον Εμπορικό Σύλλογο Ρεθύμνου

29-12-2018 13:10
Τελευταία εβδομάδα εκδηλώσεων από τον Εμπορικό Σύλλογο Ρεθύμνου

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ρεθύμνου συνεχίζει με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό στην δεύτερη εβδομάδα εκδηλώσεων του προγράμματος «ΕορτάΖΩ και ΨωνίΖΩ στο Ρέθυμνο».
Το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου στην οδό Γερακάρη στις 14:00-17:00 εκδήλωση «ΕορτάΖω και ΨωνίΖω με τραγούδι και χορό». Ο Βαγγέλης Γκαλονάκης με το συγκρότημα του και τον χορευτικό σύλλογο «Χοροκρήτες» θα μας διασκεδάσουν με τραγούδια και χορούς!Θα υπάρχουν κεράσματα ρακής και ανταλλαγές ευχών!
Την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου στο στενό του Αγ. Φραγκίσκου (ύψος Εθν. Αντιστάσεως) θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις: «Maskot show- Dj party» στις 12:00-14:00!!Ένα πάρτι για όλους με Dj και τα Στρουμφάκια να ξεσηκώνουν τους περαστικούς με τα καμώματα τους!!!Στις 14:00-15:00 θα έχουμε την εκδήλωση «Ζαχαρο…..πλάστη αγάπη μου»!! Οι γιορτές για να μυρίσουν θέλουν ζύμη και κανέλα! Ελάτε όλοι στο υπαίθριο εργαστήριο μας να φτιάξουμε μαζί συνταγούλες της γιαγιάς Κανέλας!!Στις 15:00-17:00 θα έχουμε «Γιορτινό παιδικό καφενείο».Οι μικροί και μεγάλοι μας φίλοι μπορούν να παίζουν διάφορα παιχνίδια στημένα σε σταθμούς,κερδίζοντας γλυκές λαχταριστές νοστιμιές! Το γκολφ του Santa στόλισε με….. ψάρεψε το δώρο σου, γιορτινές κορίνες, τροχός της τύχης, ανισσόροποι χιονάνθρωποι, κουνιστά στρουμφάκια και είναι λίγα από τα παιχνίδια μας!!Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν από το «Αερόστατο».
Την Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018 στην οδό Σουλίου στις 14:00 στην εκδήλωση «Τελευταία μέρα του χρόνου» ο Εμπορικός Σύλλογος με τους πολίτες θα γιορτάσουν μαζί το κλείσιμο της χρονιάς με ανταλλαγή ευχών! Θα μας διασκεδάσει ο Λευτέρης Τζαγκαράκης με το συγκρότημα του.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Μπες στον οδηγό

Καταχώρησε την επιχείρησή σου ΔΩΡΕΑΝ στον Οδηγό Αγοράς

Φόρμα Καταχώρησης

GoodNet Ads

HOTSoft.gr κατασκευή ιστοσελίδων

Σχεδιασμός, Κατασκευή & Προώθηση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων e-shop στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Cozy Taxi transfers, Rethymno Crete.

Chania & Heraklion airport taxi transfers. Rethymno taxi transfers to hotels, villas, ports & airports in Crete. Taxi Excursions in Crete.

Dromolatis.gr Trekking trips for everyone 

Trekking programs, for an unforgetable experience trip in Crete.

hotCloud.gr δημιουργία ιστοσελίδων

Δημιούργησε οικονομικά μια καλαίσθητη ιστοσελίδα, συμβατή με όλες τις συσκευές. Υπηρεσία κατασκευής ιστοσελίδων, με σύγχρονο σχεδιασμό & τεχνική υποστήριξη.

Eurocars.gr Rent a Car in Rethymno

Rent a car in Rethymno, Crete. Rent a car Chania airport, Heraklion airport car hire. Crete, Economy Car rental service Rethymno.

Τεχνικό γραφείο Σισάκης

Οικοδομικές εργασίες Ρέθυμνο, αναπαλαιώσεις κτιρίων. Διαμαντοκοπές, Κοπή & Διάτρηση μπετόν, Κατεδαφίσεις, Gunite ενισχύσεις κτιρίων Ρέθυμνο, Πέτρινες κατασκευές, Μπετά, κτισίματα, σοβάδες.

Τεχνική Μηχανολογική Ρέθυμνο

Εγκατάσταση & συντήρηση κλιματιστικών Ρέθυμνο. Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, θέρμανση, λέβητες, καυστήρες, μηχανολογικές μελέτες..

Προώθηση ιστοσελίδων & eshop

Ρέθυμνο Προώθηση & Διαφήμιση ιστοσελίδων. SEO, Search Engine & Social Media Marketing. Προώθηση ξενοδοχείων, βιλών, rent a car, τουριστικών επιχειρήσεων & e-shop.

Εορτολόγιο

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ:
Μεθόδιος

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ : ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ