ΡΕΘΥΜΝΟ

Το Grecotel Caramel Boutique Resort τιμήθηκε με το κορυφαίο βραβείο TUI Holly 2019

12-01-2019 08:52
Το Grecotel Caramel Boutique Resort τιμήθηκε με το κορυφαίο βραβείο TUI Holly 2019

Όλοι το θέλουν αυτό το βραβείο, αλλά μόνο οι καλύτεροι το κατακτούν, αναφέρει η TUI. Πρόκειται για το «TUI Holly», το υψηλότερο βραβείο που μπορεί να κερδίσει ένα ξενοδοχείο που συνεργάζεται με τον ταξιδιωτικό κολοσσό TUI. Τα συγκεκριμένα βραβεία δίνονται σε εκείνα τα καταλύματα, που έχουν επιτύχει το τέλειο: Μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, πρώτης τάξεως υπηρεσίες και εξαιρετική γαστρονομία. Και ένα από αυτά τα ξενοδοχεία δεν θα μπορούσε παρά να ανήκει στον Όμιλο Grecotel και δεν είναι άλλο από το Caramel Boutique Resort που βρίσκεται στο Ρέθυμνο. Στην ιδια λίστα με τα 11 ελληνικά ξενοδοχεία και το Anemos Luxury Grand Resort.
«Το TUI Holly βραβεύει τα 100 πιο δημοφιλή ξενοδοχεία TUI σε όλο τον κόσμο – και μόνο εκείνοι που κάνουν τους πελάτες μας ευτυχείς θα είναι σε θέση να το αποκτήσουν», αναφέρει χαρακτηριστικά ο τουρ οπερέιτορ. Τα κριτήρια για την επιλογή των ξενοδοχείων προβλέπουν τα εξής:
• Τουλάχιστον 30 σχόλια από την έρευνα επισκεπτών TUI μέσα σε δώδεκα μήνες
• Σωστή εκτέλεση του ελέγχου ασφαλείας της TUI
• Πιστοποιητικό ασφάλειας της πισίνας της TUI Deutschland

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Μπες στον οδηγό

Καταχώρησε την επιχείρησή σου ΔΩΡΕΑΝ στον Οδηγό Αγοράς

Φόρμα Καταχώρησης

GoodNet Ads

HOTSoft.gr

Σχεδιασμός, Κατασκευή & Προώθηση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων e-shop στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Cozy Taxi transfers, Rethymno Crete.

Chania & Heraklion airport taxi transfers. Rethymno taxi transfers to hotels, villas, ports & airports in Crete. Taxi Excursions in Crete.

Dromolatis.gr Trekking trips for everyone 

Trekking programs, for an unforgetable experience trip in Crete.

hotCloud.gr δημιουργία ιστοσελίδων

Δημιούργησε οικονομικά μια καλαίσθητη ιστοσελίδα, συμβατή με όλες τις συσκευές. Υπηρεσία κατασκευής ιστοσελίδων, με σύγχρονο σχεδιασμό & τεχνική υποστήριξη.

Τεχνικό γραφείο Σισάκης

Οικοδομικές εργασίες, αναπαλαιώσεις & ανακαινίσεις κτιρίων στο Ρέθυμνο. Διαμαντοκοπές, Κοπή & Διάτρητη μπετόν, Κατεδαφίσεις, Gunite ενισχύσεις & επισκευές κτιρίων στο Ρέθυμνο, Πέτρινες κατασκευές, Μπετά, κτισίματα & σοβάδες.

Τεχνική Μηχανολογική Ρέθυμνο

Εγκατάσταση & συντήρηση κλιματιστικών Ρέθυμνο. Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, θέρμανση, λέβητες, καυστήρες, μηχανολογικές μελέτες..

Προώθηση ιστοσελίδων & eshop

Ρέθυμνο Προώθηση & Διαφήμιση ιστοσελίδων. SEO, Search Engine & Social Media Marketing. Προώθηση ξενοδοχείων, βιλών, rent a car, τουριστικών επιχειρήσεων & e-shop.

Εορτολόγιο

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ:
Δρόσος Δροσίς, Δροσίδα, Δροσούλα, Δροσία, Δρόσω, Δροσοσταλία, Δροσοσταλίδα

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ : ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ