ΡΕΘΥΜΝΟ

Το μήνυμα της ετοιμότητας για την επόμενη ημέρα στέλνει η Νέα Δημοκρατία από το Ρέθυμνο

09-02-2019 21:03
Το μήνυμα της ετοιμότητας για την επόμενη ημέρα στέλνει η Νέα Δημοκρατία από το Ρέθυμνο

Το μήνυμα της ετοιμότητας  για την επόμενη ημέρα των εκλογών , έστειλε από το Ρέθυμνο η Βουλευτής Β Αθηνών και υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου.

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ-ΜΙΣΕΛ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Η βουλευτής τόνισε πως η παράταξη πορεύεται προς τις εκλογές με συγκεκριμένες προτάσεις «που θα υλοποιηθούν την επόμενη ημέρα από σοβαρούς και υπεύθυνους ανθρώπους με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη».
Η κα Ασημακοπούλου βρέθηκε σήμερα στο Ρέθυμνο, όπου συναντήθηκε με φορείς και φίλους της παράταξης ενώ παρέστη στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ Ρεθύμνου στο ξενοδοχείο Achillion Palace παρουσία του βουλευτή Ρεθύμνης Γιάννη Κεφαλογιάννη, του υποψήφιου Περιφερειάρχη Κρήτης Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη, του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Ρεθύμνης Θοδωρή Νίνου, του προέδρου της ΝΟΔΕ Ρεθύμνης Μανολη Φουρφουλάκη , στελεχών και φίλων του κόμματος.

Η κα Ασημακοπούλου αναφερόμενη στις πολιτικές εξελίξεις των ημερών επεσήμανε μεταξύ άλλων: «δυστυχώς στη Βουλή βλέπουμε μια εικόνα θλίψης και παρακμής σε όλα τα επίπεδα, στον κοινοβουλευτισμό, στις διαδικασίες και ελπίζω ότι σύντομα με μια πολιτική αλλαγή αυτή τη χρονιά , ότι θα μπορέσουμε να ξεφύγουμε και να αλλάξουμε επίπεδο».

«Η Ελλάδα έχει την ευκαιρία να είναι η αιχμή του δόρατος στη νίκη κατά του λαϊκισμού»
Αναφερόμενη στην υποψηφιότητα της ως ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας η κα Ασημακοπούλου επεσήμανε πως σήμερα περισσότερο από ποτέ η Ελλάδα πρέπει να διεκδικήσει τη θέση που της αρμόζει στην Ευρώπη, αφού σήμερα είπε, η χώρα έχει χάσει την αξιοπιστία της.  «Η Ελλάδα έχει την ευκαιρία να είναι η αιχμή του δόρατος στην νίκη κατά του λαϊκισμού και στις Εθνικές εκλογές και τις ευρωεκλογές. Να είναι η πρώτη χώρα που θα σηματοδοτήσει αυτή την αλλαγή» επεσήμανε η κα Ασημακοπούλου.

«Να επικρατήσει η αλήθεια, η σοβαρότητα και η ευθύνη»

Χαρακτήρισε μάλιστα τόσο τις Εθνικές εκλογές όσο και τις ευρωεκλογές ως «μάχες των μαχών» και πρόσθεσε: «Το μήνυμα σε όλες τις κάλπες είναι ότι θα επικρατήσει η αλήθεια, η σοβαρότητα και η ευθύνη. Η αντίστροφη μέτρηση έχει πλέον ξεκινήσει και η Νέα Δημοκρατία είναι έτοιμη εδώ και καιρό. Το μήνυμα είναι να φτιάξουμε μια χώρα όπως μας αξίζει και να πείσουμε τον κόσμο ότι μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Γι αυτό και σε όλη την προεκλογική περίοδο θα παρουσιάζουμε με πολύ λεπτομέρεια το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία ότι υπάρχουν συγκεκριμένες λύσεις για την επόμενη ημέρα, για μια καλύτερη ζωή για όλους μας σε όλους τους τομείς».

Ο Βουλευτής Ρεθύμνης Γιάννης Κεφαλογιάννης καλωσόρισε την κα Ασημακοπούλου στο Ρέθυμνο και επεσήμανε μεταξύ άλλων σχετικά με τις εκλογές και την επόμενη ημέρα ότι : «Το διακύβευμα είναι η μάχη μεταξύ του λαϊκισμού και ρεαλισμού» και πρόσθεσε: «Η Νέα Δημοκρατία είναι απόλυτα έτοιμη ακόμη κι αν γίνουν οι εκλογές την επόμενη Κυριακή τόσο σε επίπεδο οργανωτικό , όσο και σε επίπεδο ιδεών και προτάσεων».

Στη διάρκεια της εκδήλωσης μίλησαν για την προσπάθεια τους ενόψειι εκλογών και όλοι οι υποψήφιοι της τοπικής αυτοδιοικησης που στηρίζονται από τη Νέα Δημοκρατία, δηλαδή οι υποψήφιοι δήμαρχοι: Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης και υποψήφιος δήμαρχος Ρεθύμνου, Θοδωρής Νίνος, ο δήμαρχος Αγίου Βασιλείου Γιιάννης Ταταράκης, ο δήμαρχος Μυλοποτάμου Δημητρης Κόκκινος, και ο υποψήφιος δήμαρχος Αμαρίου, Κώστας Κουτελιδάκης, καθώς και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης, Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης.

ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΔΕ ΡΕΘΥΜΝΗΣ

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ρεθύμνου στην διάρκεια της ομιλίας του στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ αφού καλωσόρισε την κα Ασημακοπούλου στο Ρέθυμνο αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ετοιμότητα της παράταξης στο Ρέθυμνο και επεσήμανε: «Η ΝΟΔΕ Ρεθύμνης βρίσκεται σε αξιοζήλευτη θέση από πλευράς ετοιμότητας, μαχητικότητας και συντροφικότητας» . Πρόσθεσε μάλιστα πως : «Όλα αυτά είναι ένας τίτλος τιμής και ταυτόχρονα μια ευθύνη να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για να έρθει η παράταξή μας πρώτη στις επόμενες εθνικές εκλογές και να ξαναδεί ο κόσμος έναν νομό της Κρήτης, το Ρέθυμνο με γαλάζιο χρώμα. Αυτό είναι ένα στοίχημα που έχουμε βάλει και σε αυτό θέλουμε τη βοήθειά σας».

Γνώμες

Νίκος Μολδοβανίδης
ΜΛ ΚΚΕ ή ΚΚΕ (μ-λ)
Του Αντώνη Ρούλιου, Υποψήφιου βουλευτή Ρεθύμνου ΚΚΕ
Νέα δεινά για τους αγρότες με την αναθεώρηση της νέας ΚΑΠ 2020-2027

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συμβάσεις έργων  ύψους 200 χιλιάδων ευρώ στο Δήμο Αμαρίου

Συμβάσεις έργων ύψους 200 χιλιάδων ευρώ στο Δήμο Αμαρίου

Για την αποκατάσταση ζημιών στο οδικό δίκτυο
Ξεκινάει το έργο αντικατάστασης των σωληνώσεων στο νοσοκομείο

Ξεκινάει το έργο αντικατάστασης των σωληνώσεων στο νοσοκομείο

Ο διοικητής του ιδρύματος υπέγραψε τη σύμβαση για την αντικατάσταση σωληνώσεων 4 χιλιάδων μέτρων!...
Εισαγγελέας στη δίκη Γιακουμάκη: πρότεινε ενοχή για οκτώ και αθώωση για έναν

Εισαγγελέας στη δίκη Γιακουμάκη: πρότεινε ενοχή για οκτώ και αθώωση για έναν

Η διαδικασία διεκόπη και θα συνεχιστεί με τις αγορεύσεις των συνηγόρων των κατηγορουμένων....
Η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση «κλειδί» για την πρόληψη από τις εξαρτήσεις

Η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση «κλειδί» για την πρόληψη από τις εξαρτήσεις

ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ  ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ...
Eπίσκεψη στο αστυνομικό μέγαρο Ρεθύμνου έκανε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Νίκος Μαλλιαρός

Eπίσκεψη στο αστυνομικό μέγαρο Ρεθύμνου έκανε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Νίκος Μαλλιαρός

Επίσκεψη στο Αστυνομικό Μέγαρο και τις υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας πραγματοποίησε σήμερα ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Μαλλιαρός....
Νέος εκσκαφέας στη διάθεση του  Δήμου Ρεθύμνης

Νέος εκσκαφέας στη διάθεση του Δήμου Ρεθύμνης

Τη Δευτέρα έγινε η παραλαβή του 

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Μπες στον οδηγό

Καταχώρησε την επιχείρησή σου ΔΩΡΕΑΝ στον Οδηγό Αγοράς

Φόρμα Καταχώρησης

GoodNet Ads

HOTSoft.gr κατασκευή ιστοσελίδων

Σχεδιασμός, Κατασκευή & Προώθηση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων e-shop στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Cozy Taxi transfers, Rethymno Crete.

Chania & Heraklion airport taxi transfers. Rethymno taxi transfers to hotels, villas, ports & airports in Crete. Taxi Excursions in Crete.

Dromolatis.gr Trekking trips for everyone 

Trekking programs, for an unforgetable experience trip in Crete.

hotCloud.gr δημιουργία ιστοσελίδων

Δημιούργησε οικονομικά μια καλαίσθητη ιστοσελίδα, συμβατή με όλες τις συσκευές. Υπηρεσία κατασκευής ιστοσελίδων, με σύγχρονο σχεδιασμό & τεχνική υποστήριξη.

Eurocars.gr Rent a Car in Rethymno

Rent a car in Rethymno, Crete. Rent a car Chania airport, Heraklion airport car hire. Crete, Economy Car rental service Rethymno.

Τεχνικό γραφείο Σισάκης

Οικοδομικές εργασίες Ρέθυμνο, αναπαλαιώσεις κτιρίων. Διαμαντοκοπές, Κοπή & Διάτρηση μπετόν, Κατεδαφίσεις, Gunite ενισχύσεις κτιρίων Ρέθυμνο, Πέτρινες κατασκευές, Μπετά, κτισίματα, σοβάδες.

Τεχνική Μηχανολογική Ρέθυμνο

Εγκατάσταση & συντήρηση κλιματιστικών Ρέθυμνο. Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, θέρμανση, λέβητες, καυστήρες, μηχανολογικές μελέτες..

Προώθηση ιστοσελίδων & eshop

Ρέθυμνο Προώθηση & Διαφήμιση ιστοσελίδων. SEO, Search Engine & Social Media Marketing. Προώθηση ξενοδοχείων, βιλών, rent a car, τουριστικών επιχειρήσεων & e-shop.

Εορτολόγιο

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ:
Έρως, Έρωτας Φεβρωνία, Φευρωνία, Φεύρω, Φέβρω, Φέβρα, Φεύρα, Φεβρούλα, Φευρούλα, Φευρωνίτσα, Φεβρωνίτσα