ΡΕΘΥΜΝΟ

Το μήνυμα της προστασίας του περιβάλλοντος έστειλαν και φέτος τα ξενοδοχεία της Iberostar Creta Marine και Creta Panorama και Mare

16-06-2019 12:30
Το μήνυμα της προστασίας του περιβάλλοντος έστειλαν και φέτος τα ξενοδοχεία της Iberostar Creta Marine και Creta Panorama και Mare

Πιστά στο ραντεβού τουςτα ξενοδοχεία τηςIBEROSTAR,CretaMarineκαι Creta Panorama & Mareιδιοκτησίας κυρίου Δ. Γρηγοριάδη στο Πάνορμο Ρεθύμνου,  συμμετείχαν και φέτος στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, στηνΠαγκόσμια Ημέρα Ωκεανούκαι στην Πανευρωπαϊκή δράση του CleanuptheMed

Οι εκδηλώσεις της εβδομάδας-‘’Γιορτή για τη φύση’’ξεκίνησαν με το τον καθαρισμό της ακτής και του βυθού στην παραλία Λιανός Κάβος με την εθελοντική συμμετοχή των εργαζομένων των  ξενοδοχείων, των μικρών επισκεπτών των Mini Club, λουόμενων της παραλίας, αλλά και του καταδυτικού κέντρου KALYPSO στα πλαίσια της ετήσιας καμπάνιαςCleanup the Med.

Στα μέσα της εβδομάδας τα ξενοδοχεία με μεγάλη χαρά  υποδέχθηκαν τους μαθητές του Νηπιαγωγείου Βιράν Επισκοπήςαλλά και του Δημοτικού ΣχολείουΡουμελήπου με τη βοήθεια τωνκηπουρών, με μεγάλη χαρά έβαλαν… το χεράκι τους, ώστε οι καταπράσινοι κήποι των ξενοδοχείων να εμπλουτιστούν με νέα φυτά. Τα παιδιά πήραν σκαπτικά εργαλεία , έσκαψαν λάκκους και φύτεψαν εποχιακά φυτά και δενδράκια. Ακολούθησε προβολή οπτικοακουστικού υλικού με θέμα την ανακύκλωση και το περιβάλλον.

Κατά την διάρκεια της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντοςοι μικροί μας πελάτες με την βοήθεια κηπουρών και animateurδημιουργήσαν βιολογικούς λαχανόκηπους περνώντας το μήνυμα της δημιουργίας αλλά και της συντήρησης του κήπου, αποκτώντας έτσι  γνώσεις για θέματα καλλιέργειας, ανακύκλωσης, διατροφής και υγείας.

Οι δραστηριότητες της εβδομάδας ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 08 ΙουνίουΠαγκόσμια Ημέρα Ωκεανού, για τα ξενοδοχεία IBEROSTARCretaMarine και IBEROSTARCretaPanorama&Mare, με την μεγάλη καμπάνιατης IBEROSTAR, το WaveofChangeκαι την δέσμευση της εταιρίας για την εξάλειψη των πλαστικών μιας χρήσης,  την ενθάρρυνση για υπεύθυνη κατανάλωση ψαρικών και την βελτίωση των υδάτων στις παράκτιεςζώνες. Οι πελάτεςτων ξενοδοχείων κατά την διάρκεια της ημέρας σχημάτισανσυμβολικά μια τεράστια μέδουσα και χρωμάτισαν με τα  αποτυπώματά τους σε καμβά ένα υδάτινο κόσμο.

Οι εκδηλώσεις  πραγματοποιήθηκαν στα πλαίσια της γενικότερης πολιτικής των ξενοδοχείωνγια την προστασία του περιβάλλοντος και των ωκεανώνκαθώς και να διδαχθούν τα παιδιά τις έννοιες του εθελοντισμού και του ενεργού πολίτη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ ο Ανδρέας Ξανθός

Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ ο Ανδρέας Ξανθός

Τον τομέα που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα στον ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβε ο πρώην υπουργός, Ανδρέας Ξανθός κατά την κατανομή των υπευθύνων που έγινε χθες από τα...
Η πανηγυρις του ιερου ενοριακου ναου Αγιας Μαρινης Κούφης

Η πανηγυρις του ιερου ενοριακου ναου Αγιας Μαρινης Κούφης

Το τραπέζι του Κρητικού γάμου!

Το τραπέζι του Κρητικού γάμου!

Το τραπέζι του Κρητικού γάμου είναι ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα για την επιτυχία ενός γαμήλιου γλεντιού....
Εθιμοτυπική επίσκεψη του ΔΣ της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κρήτης στην Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης

Εθιμοτυπική επίσκεψη του ΔΣ της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κρήτης στην Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης

Εθιμοτυπική επίσκεψη στην Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης, κα  Μαρία Λιονή, πραγματοποίησε σήμερα το ΔΣ της Ένωσης Ειδικών Φρουρών Κρήτης, παρουσία και του...
Ενδυνάμωση του έργου της Πυροσβεστικής

Ενδυνάμωση του έργου της Πυροσβεστικής

ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ ΕΠΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ- ΤΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ *Επισημάνσεις στο ΣΤΟ για μεγάλη προσοχή από τους πολίτες...
Δύσκολη χρονιά για τα τουριστικά καταστήματα του Ρεθύμνου

Δύσκολη χρονιά για τα τουριστικά καταστήματα του Ρεθύμνου

Τι λένε ιδιοκτήτες στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ

Μπες στον οδηγό

Καταχώρησε την επιχείρησή σου ΔΩΡΕΑΝ στον Οδηγό Αγοράς

Φόρμα Καταχώρησης

GoodNet Ads

HOTSoft.gr κατασκευή ιστοσελίδων

Σχεδιασμός, Κατασκευή & Προώθηση ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων e-shop στο Ρέθυμνο Κρήτης.

Cozy Taxi transfers, Rethymno Crete.

Chania & Heraklion airport taxi transfers. Rethymno taxi transfers to hotels, villas, ports & airports in Crete. Taxi Excursions in Crete.

Dromolatis.gr Trekking trips for everyone 

Trekking programs, for an unforgetable experience trip in Crete.

hotCloud.gr δημιουργία ιστοσελίδων

Δημιούργησε οικονομικά μια καλαίσθητη ιστοσελίδα, συμβατή με όλες τις συσκευές. Υπηρεσία κατασκευής ιστοσελίδων, με σύγχρονο σχεδιασμό & τεχνική υποστήριξη.

Eurocars.gr Rent a Car in Rethymno

Rent a car in Rethymno, Crete. Rent a car Chania airport, Heraklion airport car hire. Crete, Economy Car rental service Rethymno.

Τεχνικό γραφείο Σισάκης

Οικοδομικές εργασίες Ρέθυμνο, αναπαλαιώσεις κτιρίων. Διαμαντοκοπές, Κοπή & Διάτρηση μπετόν, Κατεδαφίσεις, Gunite ενισχύσεις κτιρίων Ρέθυμνο, Πέτρινες κατασκευές, Μπετά, κτισίματα, σοβάδες.

Τεχνική Μηχανολογική Ρέθυμνο

Εγκατάσταση & συντήρηση κλιματιστικών Ρέθυμνο. Ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, θέρμανση, λέβητες, καυστήρες, μηχανολογικές μελέτες..

Προώθηση ιστοσελίδων & eshop

Ρέθυμνο Προώθηση & Διαφήμιση ιστοσελίδων. SEO, Search Engine & Social Media Marketing. Προώθηση ξενοδοχείων, βιλών, rent a car, τουριστικών επιχειρήσεων & e-shop.

Εορτολόγιο

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ:
Διός, Δίας Γαρυφαλλιά, Γαριφαλιά Μακρίνα